‘Too Hot To Handle’ seizoen 4 krijgt teaser en startdatum

Too Hot To Handle keert heel binnenkort terug naar Netflix. Het vierde seizoen van een van onze favoriete guilty pleasures is namelijk te zien vanaf 7 december 2022. En de streamingdienst belooft heel wat nieuwigheden.

Amper iets meer dan 2,5 jaar geleden maakten we voor het eerst kennis met de realityreeks Too Hot To Handle. De westerse wereld ging in april 2020 zo goed als volledig in lockdown en deze guilty pleasure van Netflix bood heel wat mensen een aangename afleiding. Het concept van het programma is dan ook heel simpel. Een groep hitsige vrijgezellen wordt naar een prachtige exotische locatie gestuurd en samen in een droomvilla gedropt.

Too Hot To Handle

Op het eerste gezicht lijkt het programma dus een soort Love Island te zijn, alleen is er een opvallende twist. Na één dag krijgen de deelnemers namelijk te horen dat het deze keer juist de bedoeling is om zich in te houden. De winnaars van Too Hot To Handle kunnen namelijk 100.000 dollar winnen, maar telkens als er gekust, gesekst of gemasturbeerd (of alles daartussen) wordt, gaat er geld uit die groepspot. De hoop is dat de kandidaten op die manier een “diepere connectie” aangaan, voor ze zich op de fysieke connectie smijten.

Het succes van Too Hot To Handle zorgde er al snel voor dat Netflix besloot een tweede en een derde seizoen te maken. Daarvoor werden deelnemers gecast voor een fake programma met een fake naam en een verzonnen concept. Ook namen de makers beide seizoenen meteen na elkaar op op de afgelegen Turks- en Caicoseilanden.

Wild Love

Ondertussen is Too Hot To Handle nog bekender en was het voor productiehuis nog moeilijker om ervoor te zorgen dat de deelnemers van seizoen 4 niet doorhadden aan welk programma ze echt zouden deelnemen. In een teaser die Netflix zojuist deelde, zien we hoe ze dat voor elkaar kregen. Er werd een fictief programma Wild Love bedacht met een eigen logo dat zelfs op een privévliegtuig te zien was. De bekende presentator Mario Lopez werd dan weer opgetrommeld om de geloofwaardigheid nog wat te vergroten.

Uiteindelijk blijkt het dus gewoon te gaan om en nieuw seizoen van Too Hot To Handle, want de teaser eindigt met het kenmerkende geluid van de immer strenge en alziende sprekende luchtverfrisser Lana. Verder belooft Netflix wel dat er voor het vierde seizoen “veel zaken anders zullen zijn”, al is nog niet duidelijk waarover dat precies gaat.

Bekijk hier de teaser van Too Hot To Handle seizoen 4:

Too Hot To Handle is vanaf 7 december 2022 te zien op Netflix.

Meer
Lees meer...