‘Too Hot To Handle’ seizoen 4 stelt deelnemers voor en er is een Nederlandse bij

Too Hot To Handle komt binnenkort al terug voor een vierde seizoen. Daarin zullen we opnieuw een aantal hitsige singles zien die op zoek zijn naar de liefde. Maar ze moeten daarbij hun handen thuishouden. Netflix stelt nu al de nieuwe deelnemers voor via Instagram.

Je zou het bijna niet geloven maar Netflix heeft opnieuw een groep singles kunnen misleiden om deel te nemen aan Too Hot To Handle. Dit jaar werden ze gelokt met het valse programma Wild Love. Maar zodra de deelnemers aankomen in de villa worden ze geconfronteerd met ’s werelds meest gehate luchtverfrisser, Lana. In de teaser bleven de deelnemers nog incognito, maar nu stelt Netflix ze officieel voor.

Too Hot To Handle

De meeste deelnemers van het vierde seizoen komen opnieuw uit Engelstalige landen. Zo zijn Brittan, Dominique, James, Kayla, Nick en Nigel afkomstig uit de Verenigde Staten. Sebastian en Sophie reizen af vanuit het Verenigd Koninkrijk. Creed komt dan weer van Australië. De laatste deelneemster komt niet uit een Engelstalig land. Jawahir is namelijk afkomstig uit Nederland. In 2019 was ze te zien in Holland’s Next Top Model, waarin ze eindigde op de negende plaats.

Het vierde seizoen van Too Hot To Handle is vanaf woensdag 7 december te zien op Netflix. Waarschijnlijk zal het opnieuw gaan om een release verspreid over verschillende weken zoals ook het geval was in de meest recente seizoenen van Too Hot To Handle. Aangezien The Circle terugkeert op woensdag 28 december kunnen we er zelfs van uitgaan dat het zal gaan om drie weken waarna Netflix kan beginnen aan de volgende realityreeks.

Dit zijn alle deelnemers van het vierde seizoen van Too Hot To Handle:

Bekijk hier nog eens de teaser voor het vierde seizoen van Too Hot To Handle:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...