Netflix lanceert nieuwe game over realityprogramma ‘Too Hot To Handle’

Netflix heeft een nieuw spel gelanceerd. Abonnees van de streamingdienst kunnen zich nu zelf voordoen als een deelnemer van het populaire realityprogramma Too Hot To Handle in het game Too Hot to Handle: Love Is a Game.

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het nieuwste – en ondertussen al vierde – seizoen van Too Hot To Handle. Amper iets meer dan 2,5 jaar geleden maakten we voor het eerst kennis met de realityreeks. De westerse wereld ging in april 2020 zo goed als volledig in lockdown en deze guilty pleasure van Netflix bood heel wat mensen een aangename afleiding. Het concept van het programma is dan ook heel simpel. Een groep hitsige vrijgezellen wordt naar een prachtige exotische locatie gestuurd en samen in een droomvilla gedropt.

Op het eerste gezicht lijkt het programma dus een soort Love Island te zijn, alleen is er een opvallende twist. Na één dag krijgen de deelnemers namelijk te horen dat het deze keer juist de bedoeling is om zich in te houden. De winnaars van Too Hot To Handle kunnen namelijk 100.000 dollar winnen, maar telkens als er gekust, gesekst of gemasturbeerd (of alles daartussen) wordt, gaat er geld uit die groepspot. De hoop is dat de kandidaten op die manier een “diepere connectie” aangaan, voor ze zich op de fysieke connectie smijten.

Too Hot To Handle: Love Is a Game

Dat concept leverde de voorbije drie seizoenen welgeteld één koppel op: Cam en Emily. Maar nu is het jouw beurt om te zien of jij het beter kan. Netflix lanceerde namelijk zojuist Too Hot To Handle: Love Is a Game. In dat spel ben je zelf een deelnemer aan Too Hot To Handle. Als abonnee van Netflix kan je de game downloaden. Daarna moet je eerst je personage maken, waarbij je volledig kan kiezen hoe je eruit ziet. En vervolgens is het tijd om te verleiden en vooral aan de verleiding te proberen weerstaan.

Bekijk hier de trailer van Too Hot to Handle: Love Is a Game:

Meer
Lees meer...