‘Too Hot To Handle’: Zo gaat het nu nog met de koppels uit het vierde seizoen

Het vierde seizoen van Too Hot To Handle verscheen eerder deze maand op Netflix. Op het einde van het seizoen waren er nog drie schijnbaar gelukkige koppels, maar hoeveel overleefden ook in de echte wereld? Dat komen we nu te weten in een video van Netflix.

Too Hot To Handle is traditiegewijs geen succesverhaal geweest wat koppels betreft. Zo bleef er uit de eerste drie seizoenen maar één koppel, Emily en Cam uit seizoen 2, samen tot op heden. En nu komen we te weten hoe het nu, meer dan een jaar na de opnames, nog gaat met de koppels uit het vierde seizoen.

Too Hot To Handle seizoen 4

Winnaars Nick en Jawahir woonden na de opnames een tijdje samen in Londen, maar merkten daarbij vooral dat het toch niet meant to be was. Ook runner-ups Kayla en Seb probeerden het nog een tijdje, maar vonden de afstand te moeilijk om te overbruggen. Al lijken ze er allebei wel voor open te staan om het opnieuw te proberen.

Eén koppel hield wel stand. James en Brittan zijn namelijk nog steeds aan het daten. Kort na de opnames namen ze een pauze, maar nadat ze allebei verhuisden naar Los Angeles vonden ze elkaar terug. Sophie, die geen klik had met iemand op Too Hot To Handle en daardoor vroeger naar huis werd gestuurd, vond de liefde dan weer wel na de opnames. En ook de Peruviaanse Flavia is nu gelukkig in een relatie.

Imogen is niet te zien in de video, maar zij kondigde enkele dagen geleden zelf via Instagram aan dat ze zwanger is van haar eerste kindje.

Bekijk hier de reünievideo op YouTube:

Met deze post op Instagram maakte Imogen haar zwangerschap bekend:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...