Oud-deelneemster ‘Love Is Blind’ deelt geheimen over het programma op TikTok

Op dit moment kan je op Netflix kijken naar het derde seizoen van Love Is Blind. Daarin is opnieuw te zien hoe een groep mannen en vrouwen met elkaar daten zonder elkaar te zien. Ze krijgen elkaar pas te zien wanneer ze verloofd zijn. Kelly, die te zien was in het eerste seizoen van de reeks, deelt nu enkele geheimen over het programma op TikTok.

Wie naar Love Is Blind op Netflix kijkt, heeft zelf waarschijnlijk ook heel wat vragen over hoe alles verloopt achter de schermen. Kelly, die zich in het eerste seizoen verloofde met Kenny, beantwoordt nu via TikTok vragen van fans van het programma. En daarbij zijn we al enkele interessante dingen te weten gekomen.

Aantal deelnemers

Het is je waarschijnlijk ook al opgevallen dat er in de gemeenschappelijke ruimtes in Love Is Blind veel meer mensen te zien zijn dan je ziet in de pods. Kelly vertelt zo dat er elk seizoen 15 mannen en 15 vrouwen deelnemen aan Love Is Blind. Daarvan worden dan telkens zes koppels gevolgd. Waarbij ook hun andere potentiële keuzes belicht worden. In het eerste seizoen waren er eigenlijk acht koppels die zich verloofde, vertelt Kelly. Twee daarvan werden dus niet verder gevolgd in het programma.

Kelly deelt ook mee dat deelnemers die na enkele dagen geen klik voelen met een andere deelnemer, het programma vroegtijdig kunnen verlaten. Daardoor zijn er dus steeds minder mensen te zien in de gemeenschappelijke ruimte.

@iamkellychase Replying to @dyehardcreative BTS: not every couple is filmed/followed. #fyp #foryou #realitytv #loveisblind #netflix #realtalk ♬ original sound – Kelly Chase

Verlovingen

Daarnaast vertelt Kelly ook meer over de verlovingen zelf. Hoewel het voor de kijker lijkt alsof sommige deelnemers zich al na twee dagen verloven en anderen meer tijd nodig hebben, verlooft iedereen zich eigenlijk op dezelfde dag. Iedereen praat dus acht of negen dagen met elkaar in de pods. Natuurlijk kunnen sommigen al sneller doorhebben wie hun favoriet is, maar toch moeten ze wachten tot de “verlovingsdag”.

“Op dat moment heeft iedereen een top 2 en daardoor zijn er drie mogelijke uitkomsten”, vertelt Kelly. “Ofwel kiezen jij en je favoriet voor elkaar. Ofwel kiest geen van beiden voor elkaar. Maar het kan ook dat je tweede keuze je ten huwelijk vraagt en je dus moet weigeren in de hoop dat je nummer één de vraag nog aan je zal stellen.”

Kelly gaf ook wat meer informatie over het moment waarop de verloofde koppels elkaar voor het eerst zien. Ook dat gebeurt namelijk voor alle koppels op dezelfde dag, één dag na de verloving. Nadat ze elkaar voor een kwartiertje face to face kunnen spreken, worden ze opnieuw opgesplitst. “Daarna zie je elkaar enkele dagen niet. Het is gestoord”, vertelt Kelly over de ervaring.

@iamkellychase Replying to @whatawombatcat BTS #loveisblind #netflix #realitytv #realtalk #bts ♬ original sound – Kelly Chase
@iamkellychase Replying to @lucidboundbecky #fyp #BTS #foryou #loveisblind #realitytv #realtalk ♬ original sound – Kelly Chase

Ring

Ook over de ring die de mannen aan hun verloofde geven, kwamen er veel vragen. Die wordt niet volledig vrij gekozen. “De mannen krijgen drie ringen waartussen ze kunnen kiezen.” In een andere video vertelt Kelly dat ze daar niet veel tijd voor krijgen. “Ze krijgen de drie ringen pas te zien op de dag waarop ze hun verloofde voor het eerst zien. Op dat moment zijn ze dus eigenlijk al verloofd. Net voor de mannen hun verloofde te zien krijgen, moeten ze kiezen tussen de drie ringen. Het duurt allemaal niet langer dan een halfuur.”

Zelf laat Kelly weten dat ze haar ring nog steeds heeft, ook al koos ze er op het einde van het programma voor om niet te trouwen met Kenny. “Ik hou hem als herinnering”.

@iamkellychase Replying to @taniavguzman BTS done pick out our rings? #fyp #foryou #loveisblind #bts #realitytv #netflix #realtalk ♬ original sound – Kelly Chase
@iamkellychase Replying to @weekendswithjojo #BTS #foryou #fyp #loveisblind ♬ original sound – Kelly Chase

Bekijk hier nog eens de trailer voor het derde seizoen van Love Is Blind:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...