‘Love Is Blind’ seizoen 3 krijgt startdatum en eerste teaser

Het tweede seizoen van Love Is Blind verscheen in februari van dit jaar, maar volgende maand is het al tijd voor het derde seizoen van de realityreeks. De Netflix-versie van Blind Getrouwd zorgt traditiegewijs voor heel wat drama en dat lijkt ook nu niet anders te worden.

Tussen de eerste twee seizoenen van Love Is Blind moesten we bijna exact twee jaar wachten, maar dat zal voor het derde seizoen niet het geval zijn. Netflix heeft nu namelijk de releasedatum van het derde seizoen gelost en dat komt er al volgende maand aan.

Love Is Blind seizoen 3

Enkele maanden geleden verscheen het tweede seizoen van Love Is Blind op Netflix. Het waren daarbij vooral de oppervlakkige Shake en Shaina die tijdens haar verloving met Kyle Shayne niet uit haar hoofd kreeg, die voor drama zorgden. En net nu we daarvan bekomen zijn, is het al tijd voor het derde seizoen van de reeks.

Op woensdag 19 oktober zullen de eerste nieuwe afleveringen van Love Is Blind verschijnen op Netflix. Waarschijnlijk zullen de afleveringen, net zoals in de eerste twee seizoenen, in vier weken gedeeld worden. Zo krijgen we dus op 19 oktober de eerste vier afleveringen te zien. Vanaf 26 oktober zullen we dan de volgende vier afleveringen kunnen streamen en op 2 november zal de finale verschijnen. Nog eens een week later, we zijn dan al 9 november, zal dan waarschijnlijk de reüniespecial online verschijnen. We kwamen onlangs te weten dat zowel Iyanna & Jarrette als Danielle & Nick ondertussen gescheiden zijn, waardoor het tweede seizoen van Love Is Blind geen enkel koppel opleverde. Of dat in het derde seizoen wel lukt, zullen we binnenkort te weten komen.

Bekijk hier de teaser voor het derde seizoen van Love Is Blind:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...