Shake van ‘Love Is Blind’ is uit groepchat met kandidaten gegooid en geblockt

In de reünie van het tweede seizoen van Love Is Blind werd al pijnlijk duidelijk dat Shake niet al te best in de groep ligt. Nu vertelt Danielle dat alle kandidaten het contact met Shake verbroken hebben. “Ik weet niet eens wat er nu gebeurt in z’n leven”, vertelde ze aan Insider.

Danielle uit het tweede seizoen van Love Is Blind was aanwezig op de iHeartRadio Music Awards. Daar gaf ze wat meer informatie over de sfeer bij de deelnemers aan het experiment van Netflix.

Shake

Shake heeft zich allesbehalve populair gemaakt bij de andere kandidaten van het tweede seizoen van Love Is Blind. Het begon al in de pods, waar hij (niet heel) subtiel probeerde te polsen naar het gewicht van de vrouwen met wie hij blind aan het daten was. Nadat hij zich vervolgens verloofde met Deepti bleef hij erop hameren dat hij haar niet aantrekkelijk vond.

In de reünieaflevering probeerde hij heel de tijd ruzie te starten tussen de verschillende deelnemers. Daardoor kreeg hij zowel van de andere deelnemers als presentators Nick en Vanessa Lachey de wind van voren. Nadat het seizoen op Netflix stond, bood Shake al privé en publiek z’n excuses aan aan Deepti, maar dat was duidelijk niet genoeg voor z’n medekandidaten.

Contact verbroken

Danielle heeft zich nu uitgesproken over Shake. “Ik heb hem geblockt op elke vorm van sociale media”, vertelde ze tegen Insider. “Ik heb geen enkel idee waar hij mee bezig is.” Ook de andere deelnemers hebben zich gedistantieerd van Shake. “Hij is verwijderd uit onze groepchat.” Het is niet de eerste keer dat Danielle zich uitspreekt tegen Shake. Zo liet ze eerder al weten dat hij “niet weet hoe hij moet praten tegen vrouwen” en “denigrerend en een vrouwenhater” is.

Nick, die in het tweede seizoen van Love Is Blind trouwde met Danielle, liet weten dat hij alle kandidaten van het tweede seizoen het beste toewenst. “Of het nu met elkaar is of met andere mensen, of zelfs met iemand die ze nog niet kennen: we hopen gewoon dat ze gelukkig zijn. Het waren allemaal geweldige mensen en ik wens ze niets dan het beste toe.” Waarop Danielle hem onderbrak en zei: “99 procent van de mensen zijn geweldig.” En we weten natuurlijk allemaal naar wie ze daarmee verwijst.

Voor zij die wél nog geïnteresseerd zijn in het leven van Shake. Onlangs stelde hij zijn nieuwe vriendin Emma voor via Instagram.

Bekijk hier nog eens de trailer van het tweede seizoen van Love Is Blind:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...