‘Love is Blind’: Koop nu je eigen gouden bekers uit de realityreeks van Netflix

Kijkers van Love is Blind zijn ondertussen al enkele seizoenen vertrouwd met de typische gouden beker waaruit de deelnemers al hun drank drinken. Omdat die zogenaamde ‘Gold Goblets’ zo populair zijn geworden bij de fans van de realityreeks besloot Netflix om ze te koop aan te bieden op hun website.

Sinds deze week kan je op Netflix terecht voor het derde seizoen van Love is Blind. Of er tussen de nieuwe deelnemers koppels zullen gevormd worden, zal je zelf moeten bekijken, maar we kunnen je alvast verklappen dat er opnieuw veel gedronken wordt uit de herkenbare gouden bekers.

Na het tweede seizoen van Love is Blind was er op sociale media veel fuzz ontstaan over het gebruik van die gold goblets. Kijken hadden verschillende theorieën over waarom de makers precies hadden gekomen voor gouden wijnglazen.

Love is Blind

Maar uiteindelijk kwam Chris Coelen, een van de makers van het programma met een uitleg. “Het is iets waardoor je, wanneer je het programma aanzet, meteen weet dat het Love Is Blind is”, vertelt Coelen. “We volgen het authentieke en unieke verhaal van deze mensen, maar ik hou ervan dat we met die glazen een soort connectie maken tussen de verschillende koppels. We doen dat zo op een subtiele, maar leuke manier.”

Naast die nogal vage uitleg blijkt er ook gewoon een praktische reden te zijn voor het gebruik van niet-doorzichtige glazen. Tijdens het monteren van Love is Blind moet er namelijk regelmatig geknipt worden in de lange gesprekken die de deelnemers hebben om het interessant genoeg te houden voor de kijker. Doordat iedereen drinkt uit ondoorzichtige glazen worden de glazen dus niet plots zichtbaar voller of leger tijdens eenzelfde gesprek.

Gouden glazen te koop

Ondertussen is de populariteit van hun gold goblets ook Netflix niet ontgaan. Zij besloten bij de lancering van seizoen 3 namelijk om zo’n gouden glazen, met “Love is Blind” erop, te koop aan te bieden. Vanuit België betaal je per glas 28 euro plus 10 euro verzendingskosten.

Daarnaast is er ook een Snapchatfilter gelanceerd. Daarmee kan je zowel je eigen glas als de glazen van mensen rondom jou veranderen in de herkenbare gouden glazen.

Bron: Netflix

Love is Blind seizoen 3 staat sinds kort op Netflix.

Meer
Lees meer...