‘Love Is Blind’ seizoen 3 stelt deelnemers voor in nieuwe video

Love Is Blind komt binnenkort al terug voor een derde seizoen. Netflix heeft nu al een video gedeeld waarin we de deelnemers van het derde seizoen al wat beter kunnen leren kennen. In de video geven ze ook al wat informatie over waar ze naar op zoek zijn.

Op woensdag 19 oktober verschijnt het derde seizoen van Love Is Blind op Netflix. Daarin zullen opnieuw een hoop singles op zoek gaan naar de geschikte partner. Die krijgen ze pas na hun huwelijksaanzoek echt te zien, waarna we ze volgen tijdens de weken tot hun huwelijk.

Love Is Blind

Uit de eerste twee seizoenen van Love Is Blind hielden twee koppels stand. Het gaat daarbij om twee koppels uit het eerste seizoen: Lauren & Cameron en Amber & Barnett. Alle koppels uit het tweede seizoen, dat eerder dit jaar uitgezonden werd, gingen na de opnames uit elkaar. En nu is het dus de beurt aan de derde lichting en die krijgen we nu al kort te zien in een kennismakingsvideo. In die video vertellen de deelnemers wat ze zoeken in een partner en wat hun pet peeves en eigen tekortkomingen zijn.

Op woensdag 19 oktober zullen de eerste nieuwe afleveringen van Love Is Blind verschijnen op Netflix. Waarschijnlijk zullen de afleveringen, net zoals in de eerste twee seizoenen, in vier weken gedeeld worden. Zo krijgen we dus op 19 oktober de eerste vier afleveringen te zien. Vanaf 26 oktober zullen we dan de volgende vier afleveringen kunnen streamen en op 2 november zal de finale verschijnen. Nog eens een week later, we zijn dan al 9 november, zal dan waarschijnlijk de reüniespecial online verschijnen. 

Bekijk hier de nieuwe teaser voor het derde seizoen van Love Is Blind:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...