‘Love Is Blind’: Zo gaat het nu nog met Deepti en Kyle

Met de release van de drie afleveringen van Love Is Blind: After the Altar zit het tweede seizoen van Love Is Blind er nu écht op. In de reünieafleveringen kregen we te zien hoe Deepti en Kyle na lang twijfelen besloten om hun relatie een kans te geven. Maar hoe gaat het nu nog tussen hen?

Vorige week verscheen het tweede seizoen van Love Is Blind: After the Altar op Netflix. Daarin kregen we te zien hoe het nu nog gaat met de koppels uit het tweede seizoen van Love Is Blind. Op het einde van de laatste aflevering kregen we de boodschap te zien dat de twee overgebleven huwelijken – tussen Danielle & Nick en Iyanna & Jarrette – sinds de opnames dan toch zijn stukgelopen. Maar over Deepti en Kyle werd niets gezegd. Zij geven nu zelf een update.

Deepti en Kyle

Kort nadat het tweede seizoen van Love Is Blind op Netflix verscheen, werden Deepti en Kyle opvallend vaak samen gespot. Zij kenden allebei een turbulente deelname. Deepti verloofde zich met de zelfingenomen en bij momenten misogyne Shake en Kyle moest met lede ogen aanzien hoe zijn verloofde Shaina eigenlijk meer gevoelens had voor Shayne. Daardoor verlieten ze allebei als single het programma.

Maar na de opnames groeiden de twee meer naar elkaar toe. Ze hadden veel gesprekken gehad in de pods, waaruit bleek dat ze een goede match waren. Na de opnames zochten ze dit verder uit, maar het bleef bij wat ze zelf een “situationship” noemden. In de laatste aflevering van After the Altar kregen we te zien hoe dit dan toch een echte relatie werd. Maar hoewel we op het einde een update kregen over Danielle & Nick en Iyanna & Jarrette, werd er over Deepti & Kyle niets gezegd. Nu geeft Kyle zelf een update.

Breuk

Met een post op Instagram deelt Kyle mee dat hij en Deepti niet langer een koppel zijn. “Ik begrijp dat velen onder jullie benieuwd zijn hoe het nu nog gaat met Deepti en mij”, schrijft hij. “Na de opnames van After the Altar hebben we in de vroege zomer besloten om elk onze eigen weg te gaan. Ik wil iedereen bedanken die onze kwetsbare reis gevolgd heeft en ons al die tijd gesteund heeft.”

Vervolgens heeft Kyle ook goed nieuws. “Ik heb ondertussen een nieuwe relatie, die ik voorlopig nog privé wil houden. Ik weet niet wat de toekomst zal brengen, ik heb er geen flauw idee van. Maar ik probeer elke dag te leven zonder spijt.” Deepti heeft voorlopig nog niet publiek gereageerd op de breuk.

Het derde seizoen van Love Is Blind is vanaf woensdag 19 oktober 2022 te zien op Netflix. In tussentijd kan je kijken naar een van onze 50 favoriete reeksen op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...