‘Love Is Blind: After the Altar 2’ staat nu op Netflix

Net zoals bij de eerste editie van Love Is Blind nodigt Netflix maanden na hun huwelijk de koppels van Love Is Blind nog eens uit. Dat is ook dit jaar het geval. We kwamen enkele weken wel al te weten dat geen enkel van de koppels op dit moment nog samen is, maar in After the Altar krijgen we daar nu meer informatie over.

Love Is Blind, de Netflixversie van Blind Getrouwd, is binnenkort al aan z’n derde seizoen toe. Daarom vond Netflix het tijd om nog eens polshoogte te nemen bij de deelnemers van het tweede seizoen. Dat doet de streamingdienst net zoals bij het eerste seizoen met Love Is Blind: After the Altar. En deze keer is er meer dan genoeg voer voor drama.

Love Is Blind: After the Altar 2

We mogen het tweede seizoen van Love Is Blind zonder aarzelen behoorlijk pittig noemen. Het begon al meteen met misogyne en fatfobische opmerkingen van Shake. En daarna was het Shaina die de titel van dramaqueen van het seizoen overnam. Nadat ze instemde met het aanzoek van Kyle, betuigde ze haar liefde aan Shayne, die zich net had verloofd met Nathalie. Uiteindelijk liep de relatie tussen Shaina en Kyle op de klippen door hun “verschil in religieuze overtuiging” en Nathalie zei “nee” aan het altaar. Onlangs kwamen we ook te weten dat de enige twee koppels die wel trouwden, uiteindelijk dan toch gescheiden zijn. Hoe dat gebeurde, kan je nu te weten komen in Love Is Blind: After the Altar.

Het derde seizoen van Love Is Blind komt er ook al aan. Netflix loste daarvoor onlangs de eerste teaser waarbij het ook bevestigde dat de reeks vanaf woensdag 19 oktober 2022 te zien is. Het gaat opnieuw om een verdeelde release waarbij er vier weken lang nieuwe afleveringen verschijnen.

Bekijk hier de trailer van Love Is Blind: After the Altar 2:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...