Netflix deelt eerste minuten van ‘Love Is Blind’ seizoen 3

In februari verscheen het tweede seizoen van Love Is Blind en deze week komt daar al een derde bij. Vanaf woensdag 19 oktober kunnen de fans namelijk al naar het derde seizoen kijken. Om het wachten leuker te maken, deelde Netflix al de eerste vier minuten van het nieuwe seizoen.

De Netflixversie van Blind Getrouwd is bijna terug! Vanaf 19 oktober zien we opnieuw kandidaten op zoek gaan naar de liefde van hun leven. Zullen de koppels het programma deze keer wel overleven?

Love Is Blind

Tussen het eerste en tweede seizoen zat ruim twee jaar, maar het derde seizoen komt er al na zeven maanden. Net zoals in de vorige seizoenen zullen de kandidaten in Love Is Blind opnieuw met elkaar daten zonder dat ze elkaar zien. Wanneer ze allebei zeker zijn van hun stuk, vragen ze elkaar ten huwelijk. Pas daarna krijgen ze hun verloofde te zien.

Daarna volgen we de koppels nog een maand, waarna ze uiteindelijk beslissen of ze samen blijven of niet. Die maand zorgt meestal voor de nodige drama.

Seizoen 3

Het eerste seizoen van Love is Blind werd voor twee koppels een succes. In het tweede seizoen hadden de koppels minder succes, want daarvan is geen enkel duo nog samen. Maar nu is er dus een nieuwe kans op succes.

De kandidaten uit het nieuwe seizoen zijn enkele weken geleden al bekendgemaakt door Netflix in een video. In die video vertellen de deelnemers wat ze zoeken in een partner en wat hun pet peeves en eigen tekortkomingen zijn. Vandaag doet Netflix daar nog een video bij. In die video krijgen de fans de eerste vier minuten van het nieuwe seizoen te zien.

De eerste vier afleveringen van Love Is Blind seizoen 3 verschijnen op 19 oktober. Een week later, op 26 oktober, verschijnen er nog vier en de finale volgt op 2 november. Daarna krijgen we natuurlijk ook nog een reünie te zien. Die zal vanaf 9 november te zien zijn.

Bekijk de eerste vier minuten van Love Is Blind seizoen 3 via deze link.

Meer
Lees meer...