Netflix lost trailer ‘The Mole’ waarin al enkele opdrachten van ‘De Mol’ te zien zijn

Netflix komt volgende maand met een eigen versie van De Mol. Het gaat eigenlijk om een reboot van de Amerikaanse versie The Mole, waarvan het eerste seizoen in 2001 verscheen. De reeks liep daar tot 2008, maar wordt nu opnieuw opgepikt door Netflix. En daarbij lijkt het wel heel herkenbaar te worden voor Vlamingen.

Wie al vol ongeduld zit te wachten op het volgende seizoen van De Mol, kan dat ongeduld volgende maand wat temperen. Dan verschijnt namelijk de Amerikaanse versie van het programma op Netflix. Die versie heeft nu een eerste trailer gekregen en die zal verschillende belletjes doen rinkelen bij wie De Mol heeft gezien.

The Mole

Op vrijdag 7 oktober verschijnen de eerste afleveringen van The Mole op Netflix. En ja, het gaat inderdaad om een Amerikaanse versie van De Mol. In de trailer wordt het concept, dat wij natuurlijk allemaal al jaren kennen, nog eens uitgelegd. Twaalf mensen moeten samen opdrachten uitvoeren, maar één van hen zal proberen om die opdrachten te saboteren.

In de trailer kunnen wij alvast drie opdrachten uit de Vlaamse versie herkennen. Zo zien we hoe iedereen in twee groepen op zoek moet naar een code, zoals in de opdracht waarbij de helft van de stoelen opgeblazen werd in De Mol. Een ander herkenbaar beeld is dat van het diner, waarbij de mensen op bepaalde stoelen pikant eten en sterke drank voorgeschoteld kregen. Ook de opdracht waarbij een vrijstelling of een sleutel uit een kooi moet worden gepakt, lijkt terug te keren in The Mole.

Bekijk hier de trailer van The Mole:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...