Netflix komt met ‘Perfect Match’: Tweede kans voor deelnemers uit andere realityreeksen

Netflix pakte de afgelopen jaren al uit met verschillende datingshows. Denk maar aan Love Is Blind, The Ultimatum en Too Hot To Handle. Maar nu komt er een nieuwe datingshow, waarvan de cast volledig bestaat uit deelnemers uit de verschillende realityreeksen van Netflix. Vinden ze nu wel de liefde?

De realityreeksen van Netflix hebben geen al te goede cijfers om voor te leggen. Zo bleven er na vier seizoenen Too Hot To Handle amper twee koppels overeind. Love Is Blind leverde in drie seizoenen vier koppels op. Veel deelnemers bleven dus alleen achter, maar zij krijgen nu een nieuwe kans in Perfect Match.

Perfect Match

Voorlopig is er nog niet veel geweten over de opzet van het programma. We weten dat de bekende singles samen worden gebracht op een tropische locatie, maar wat hen daar te wachten staat, is nog niet duidelijk. Wel weten we al wie de deelnemers zijn.

Het gaat om Bartise, LC, Diamond, Shayne en Damian van Love is Blind. Van Too Hot To Handle zien we Chloe, Georgia, Francesca, Chase en Izzy. Savannah, Mitchell, Calvin, Nick, Savannah en Joey van The Circle zullen ook te zien zijn in de dating show. Ze krijgen daarbij het gezelschap van een Franse collega, want ook Ines uit The Circle: France zal te zien zijn in het nieuwe programma. Daarnaast zullen ook Colony en Anne Sophie van Selling Tampa te zien zijn in Perfect Match, net als Dom en Will uit The Mole. De cast wordt vervolledigd door Zay (The Ultimatum), Kariselle (Sexy Beasts) en Abbey (Twentysomethings: Austin).

Perfect Match verschijnt op Valentijnsdag, dinsdag 14 februari, op Netflix.

Bekijk hier de cast announcement van Perfect Match:

Perfect Match verschijnt op dinsdag 14 februari op Netflix. Tot dan kan je een van de reeksen op onze top 50 met de beste series op Netflix bekijken.

Meer
Lees meer...