Shake (‘Love Is Blind’) werd gevraagd voor ‘Perfect Match’: “Ik weigerde zodra ik wist wie presentator was”

Netflix komt op Valentijnsdag met de gloednieuwe datingshow Perfect Match. Daarin zullen we heel wat bekende gezichten uit andere realityreeksen van Netflix terugzien. Wie daar niet bij is, is Shake van Love Is Blind. Hoewel velen dachten dat dat kwam doordat hij geen al te beste indruk naliet en dus geen uitnodiging kreeg, werd Shake wel degelijk gevraagd voor Perfect Match. En hij weigerde om een bijzondere reden.

Er zijn weinig deelnemers van realityreeksen die zo gehaat werden als Shake uit Love Is Blind. Hoewel de opzet van het programma was om verliefd te worden zonder elkaar te zien, kon hij het toch niet laten om te polsen naar het gewicht van zijn gesprekspartners. Toen hij zich later verloofde met Deepti bleef hij herhalen dat hij haar niet aantrekkelijk vond. In de reünie-aflevering werd hij dan ook stevig op de rooster gelegd door de andere deelnemers en de presentators Nick en Vanessa Lachey. En dat is hij duidelijk nog niet vergeten.

Perfect Match

Shake perfect match
Instagram thepuppydoc

Netflix kondigde recent de nieuwe datingshow Perfect Match aan waarin we verschillende deelnemers uit onder andere The Circle, Too Hot To Handle en Love Is Blind terug zullen zien. Daarbij zijn heel wat fan favorites, zoals Chloe van Too Hot To Handle, te zien, maar ook heel wat controversiële figuren zoals Shayne en Bartise van Love Is Blind. En nu blijkt dat Netflix nog een derde controversiële naam uit Love Is Blind een uitnodiging had gestuurd.

Via z’n Instagram Story laat Shake Chatterjee, die te zien was in het tweede seizoen van Love Is Blind, weten dat hij de vraag kreeg om deel te nemen aan het programma, maar weigerde. Hij geeft ook meteen de reden waarom hij besloot om niet mee te doen. “ik ben blij voor mijn vrienden in Perfect Match, maar no way dat ik zou meedoen aan een programma dat gepresenteerd wordt door die clown Nick Lachey. Ik trok me meteen terug zodra ik te weten kwam dat hij betrokken was bij de reeks”, schrijft Shake bij een screenshot van de mail die hij kreeg. In een volgende Story liet hij weten dat hij wel zal kijken naar “die train wreck“.

Shake Love is Blind
Instagram thepupppydoc
Meer
Lees meer...