‘Love Is Blind’: Raven en SK zetten punt achter relatie na geruchten over overspel

Het derde seizoen van Love Is Blind zit er nu al even op. In de reünieaflevering kregen we te zien hoe Raven en SK hun relatie toch een extra kans hadden gegeven nadat SK “nee” zei aan het altaar. Maar nu lijken ze definitief uit elkaar te zijn en daar zit TikTok voor iets tussen.

Op het einde van het derde seizoen van Love Is Blind stapten maar twee koppels in het huwelijksbootje. Alexa & Brennon en Colleen & Matt zeiden twee keer “ja” en werden zo de enige succesverhalen van een turbulent seizoen. In de reünie kwamen we later te weten dat Raven en SK hun relatie een nieuwe kans hadden gegeven. Maar dat was maar van korte duur, zo blijkt nu.

Overspel

Enkele dagen geleden ging de bal aan het rollen op TikTok. Daar deelde een vrouw dat ze een SK leerde kennen via de datingapp Hinge en met hem op date ging. Dat alles gebeurde in april en dus na de opnames van Love Is Blind. De vrouw deelde video’s van de date en screenshots. Ook vertelde ze alles privé aan Raven.

Later volgden nog een vrouw met een gelijkaardig verhaal. Een van hen deelde dat ze een relatie had met SK in 2019. Toen vertelde hij haar dat hij ging deelnemen aan Love Is Blind maar “dat alles fake was en hij het enkel deed voor het geld”. Dezelfde vrouw deelde later nog een video waarin ze zei dat SK haar opnieuw opzocht in 2021, na de opnames van Love Is Blind en toen hij dus ook probeerde om z’n relatie met Raven te herstellen.

Breuk

Raven SK
Instagram pilatesbodyraven

Nadat de geruchten de ronde deden op TikTok verwijderde Raven alle foto’s van SK van haar account op Instagram. Daardoor vermoedden mensen dat ze uit elkaar waren. En niet lang daarna volgde de bevestiging. Raven en SK deelden hetzelfde statement op hun Instagram Story.

“Het spijt ons om mee te delen dat we besloten hebben om elk onze eigen weg op te gaan”, schrijven ze. “Doordat er gerechtelijke stappen gezet worden over deze beschuldigingen, kunnen we niet meer details geven. We vragen jullie om onze privacy te respecteren tijdens deze moeilijk tijden. Bedankt om ons te volgen tijdens ons liefdesverhaal en om in ons te geloven. Dit avontuur heeft ons leven voor altijd veranderd en we zijn dankbaar voor iedereen die er deel van uitmaakte. Jullie liefde en steun betekent alles voor ons.”

Daardoor blijven er nu dus nog maar twee koppels over na het derde seizoen van Love Is Blind. Het gaat daarbij om Alexa en Brennon die als enige een schijnbaar vlekkeloos parcours kenden in de reeks en Colleen en Matt die een iets moeilijker traject kenden, maar toch voor elkaar bleven kiezen.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het derde seizoen van Love Is Blind:

Meer
Lees meer...