‘Love Is Blind’-finale en reünie seizoen 3 staan nu op Netflix

Love Is Blind, de Netflixversie van Blind Getrouwd, is deze week aan z’n slotstuk toe. Vanaf vandaag, woensdag 9 november, kan je op Netflix kijken naar de twee laatste afleveringen van de realityreeks. Daarin zullen we dus te weten komen wie er uiteindelijk in het huwelijksbootje stapt én wie er ook nadien een koppel bleef.

Love Is Blind kent een matige slaagkans. Van het eerste seizoen bleven twee koppels overeind. Tot op heden zijn Lauren & Cameron en Amber & Barnett nog steeds gelukkig getrouwd. Ook het tweede seizoen eindigde met twee getrouwde koppels, maar Iyanna & Jarrette en Danielle & Nick zetten ondertussen een punt achter hun huwelijk. En ook dit seizoen lijkt niet af te stevenen op een succes.

Love Is Blind seizoen 3

Het derde seizoen van Love Is Blind was er opnieuw eentje boordevol drama. Zo zagen we bij verschillende koppels hoe ze, na het zien van de andere deelnemers, plots aan hun keuze begonnen te twijfelen. Daarnaast waren er ook problemen met familieleden en botsende waarden.

In de laatste aflevering die vorige week gelost werd, kregen we al het huwelijk van Raven en SK te zien. Daarbij besloot SK om niet te trouwen met Raven. Raven was op haar beurt wel van plan om “ja” te zeggen aan het altaar. De twee gingen wel volwassen om met de breuk waarbij we dus nog geen dramatische taferelen te zien kregen. Die lijken wel te gaan komen in de laatste twee afleveringen.

Finale

In de laatste aflevering zullen we te zien krijgen wie van de overgebleven koppels in het huwelijksbootje zal stappen. De vorige aflevering eindigde met een cliffhanger. Daarbij wisten we dat Nancy “ja” zei, maar moesten we nog een week wachten op het antwoord van Bartise. Ook Zanab & Cole, Colleen & Matt en Alexa & Brennon zullen hun keuze maken in de laatste aflevering van het derde seizoen van Love Is Blind.

Naar goede gewoonte komt er ook nu weer een reünieaflevering. Ook die is vanaf nu te vinden op Netflix. En als we de extra trailer – die Netflix eerder deze week deelde – mogen geloven, zal ook die flink wat drama bevatten.

Bekijk hier de trailer voor de laatste twee afleveringen van het derde seizoen van Love Is Blind:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...