‘Love is Blind’ seizoen 4 stelt deelnemers voor in nieuwe teaser

Binnenkort is Love is Blind al terug met een vierde seizoen. Daarin zullen opnieuw een aantal singles de uitdaging aangaan om zich te verloven zonder elkaar ooit te zien. Het nieuwe seizoen gaat op vrijdag 24 maart in première, maar nu kunnen we al kennismaken met de deelnemers.

Het vorige seizoen lijkt nog maar net voorbij, maar het is al tijd voor het volgende seizoen van Love is Blind. De Netflixversie van Blind Getrouwd is al toe aan z’n vierde seizoen waarin opnieuw heel wat singles zich zullen verloven zonder elkaar te zien.

Love is Blind seizoen 4

Love is Blind blijft duidelijk scoren. Zo werden er naast de Amerikaanse versie ook al versies gemaakt in Brazilië en Japan. Daarnaast zijn er ook versies in het Verenigd Koninkrijk en Zweden op komst. De originele, Amerikaanse versie kreeg al drie seizoenen en het vierde komt er nu wel heel snel aan. We mogen het vierde seizoen namelijk al binnen iets meer dan twee weken verwachten op Netflix. Omdat de release steeds dichterbij komt, heeft Netflix nu al een teaser gedropt waarin we heel wat deelnemers uit het vierde seizoen te zien krijgen.

in de video spreken de deelnemers van het vierde seizoen van Love is Blind over hun meest irritante eigenschappen, hun red flags en waar ze naar op zoek zijn in een partner. We zien tientallen mensen passeren, waarvan er waarschijnlijk opnieuw maar enkele zich ook daadwerkelijk zullen verloven. Wie dat zijn, zullen we vanaf vrijdag 24 maart te weten komen in het vierde seizoen van Love is Blind op Netflix. Al kan je op basis van de video natuurlijk zelf al voor matchmaker spelen.

Het seizoen zal in vier weken gelost worden op Netflix. De eerste vijf afleveringen verschijnen op vrijdag 24 maart. Op vrijdag 31 maart verschijnen er drie nieuwe afleveringen op Netflix. Op vrijdag 7 april komen er opnieuw 3 afleveringen online en de finale zal verschijnen op vrijdag 14 april.

Bekijk hier de voorstelling van de deelnemers van het vierde seizoen van Love is Blind:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...