Micah en Irina van ‘Love is Blind’ verontschuldigen zich voor hun gedrag tijdens programma

Het vierde seizoen van Love is Blind is ondertussen al meer dan halfweg en het gespreksonderwerp zijn de frenemies Micah en Irina. Zij worden door veel kijkers gezien als mean girls die vooral plezier halen uit het leed van anderen en niet op zoek lijken te zijn naar een echte connectie. De twee reageerden nu – los van elkaar – op de heisa. Maar daarbij lijken ze het niet beter te maken.

Wie kijkt naar het vierde seizoen van Love is Blind op Netflix heeft ongetwijfeld wel een mening over Micah en Irina. De twee profileerden zich als de Queen B’s van de pods en lijken er plezier uit te halen om anderen te kwetsen of hen ongelukkig te zien. De twee hebben nu allebei een reactie gepost waarin ze zich verontschuldigen voor hun acties.

Micah en Irina

In de eerste afleveringen van het vierde seizoen van Love is Blind maakten we kennis met een nieuwe lading singles die op zoek waren naar een geschikte partner. Maar al snel werd duidelijk dat niet iedereen die zoektocht even serieus nam. Zo kregen we te zien hoe Micah en Irina hun lach niet konden verstoppen toen Amber na een moeilijk gesprek aan het huilen was en verpestte Irina de verrassing die Bliss maakte voor Zack.

Uiteindelijk verloofden de twee zich met respectievelijk Zack en Paul en ging hun avontuur verder in Mexico. Maar daar liep de relatie tussen Zack en Irina al snel vast. Irina sloot zich volledig af van Zack, gaf aan dat ze hem eng vond en wilde absoluut niet te dicht bij hem in bed liggen. Op een zwembadfeestje met alle verloofde koppels bleek Irina dan weer wel een klik te voelen met Paul, de verloofde van Micah. Micah gebruikte het feestje dan weer om te flirten met Kwame, die ze in de pods koelbloedig had gedumpt. Maar toen Micah erachter kwam dat Irina, die ze als haar beste vriendin zag in Love is Blind, flirtte met haar verloofde, was het ook met hun vriendschap voorbij.

Het mag dus duidelijk zijn, er is al heel wat gebeurd met Micah en Irina en daarbij maakten de twee zich vooral niet populair bij de kijkers. Op TikTok zijn duizenden video’s te vinden over het gedrag van de twee mean girls, die gezien worden als de gemeenste mensen die ooit aan het programma hebben deelgenomen. En dat is ook de twee dames zelf niet ontgaan.

Micah

De eerste die reageerde op de heisa was Micah. Zij deelde een statement in haar Instagram Story. “Ik heb me privé verontschuldigd bij de mensen die ik gekwetst heb tijdens de show. Maar ik wil me ook publiekelijk verontschuldigen. Ik toonde emotionele onvolwassenheid en zal hieruit leren.”

“Aan de kijkers die ik gekwetst heb, het spijt me dat ik zovelen onder jullie getriggerd heb met mijn gedrag. Die persoon op het scherm zien, zou ook mij boos maken.” Vervolgens laat Micah weten dat ze de comments op haar Instagram heeft uitgezet, maar dat ze die in de toekomst wel opnieuw zal openen. “Ik deed dit om mijn eigen mentale gezondheid te beschermen, of dit nu verdiend is of niet. Ik heb altijd problemen gehad met mijn mentale gezondheid en ik weet dat ik niets aan mijn gedrag kan doen als ik me slecht in m’n vel voel. Hopelijk begrijpen jullie dat ik privé m’n verantwoordelijkheid opneem voor m’n daden. Ik beloof dat ik in de toekomst beter m’n best zal doen.”

Irina

Niet veel later reageerde ook Irina. Zij deed dat met een video die ze deelde op Instagram met de caption “Vanuit m’n hart”. “Sorry dat ik deze video pas zo laat deel”, begint Irina. “Ik wilde wat tijd nemen om alles wat er de afgelopen week gebeurd is te laten binnenkomen en mijn gedachten op een rijtje te zetten voor ik reageerde.” Vervolgens zegt ze ongeveer hetzelfde als Micah. “Ik heb me al privé verontschuldigd bij de mensen die ik gekwetst en slecht behandeld heb. Maar ik wil me ook verontschuldigen bij de mensen die de reeks keken en zich gefrustreerd, boos en gekwetst voelden door de manier waarop ik mensen slecht behandelde in de show. Het was heel onvolwassen en naïef van mij.”

“Zack, Bliss, Amber, Jackie, Micah … niemand van deze mensen verdienden het om behandeld te worden op de manier waarop ik ze behandeld heb. Ik probeer mensen altijd goed te behandelen en ze het gevoel te geven dat ze gezien en gewaardeerd worden, maar ik deed het tegenovergestelde. Deelnemen aan Love is Blind voelt alsof er een grote spiegel voor je gezicht wordt geplaatst, waardoor je jezelf kan zien vanuit een ander perspectief. Dat heeft m’n ogen echt geopend en ik probeer nog steeds alles te begrijpen wat er gebeurd is. Ik wil gewoon zeggen dat ik nog steeds aan mezelf aan het werken ben en probeer uit te zoeken wat voor persoon ik in de toekomst wil zijn. Maar ik weet dat niets van wat ik deed oké was. Zelfs Zack, hij was zo kwetsbaar bij mij en ik heb hem slecht behandeld en buitengesloten.”

“Ik hoop dat ik ooit mijn ervaring zal kunnen delen en zal kunnen zeggen wat ik op emotioneel vlak doormaakte, maar tot dan apprecieer ik het dat jullie kijken en luisteren naar deze video.”

Bekijk hier de video van Irina:

Livereünie

De komende twee weken komen er nog vier nieuwe afleveringen van het vierde seizoen van Love is Blind. Op vrijdag 7 april gaat het om drie nieuwe afleveringen en op vrijdag 14 april krijgen we de finale van Love is Blind te zien.

Nog enkele dagen later volgt de reünie. Die zal dit jaar live uitgezonden worden, waardoor er dus niets uitgeknipt kan worden. We zullen dan dus de oprechte reacties van alle deelnemers te zien krijgen en we durven er nu al op wedden dat er een groot deel van de reünie zal gaan over Micah en Irina. Want hoewel ze allebei hun verontschuldigingen deelden, blijft het opmerkingen regenen over hun gedrag. Bij ons zal de livereünie om 2 uur in de nacht van zondag 16 op maandag 17 april te zien zijn.

Bekijk hier nog eens de aankondiging van de livereünie:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...