Mogelijke reboot ‘Ned’s Survival Gids’ op komst?

De hoofdacteurs van de nostalgische serie Ned’s Survival Gids op Nickelodeon hielden onlangs een reünie. Die hereniging ging natuurlijk gepaard met enkele fantastische foto’s die ons meteen terugbrengen naar onze kindertijd. Devon Werkheiser, Lindsey Shaw, en Daniel Curtis Lee gaven alvast subtiele hints over een eventuele reboot.

Ned’s Survival Gids: Hoe houd ik de middelbare school vol? of kortweg Ned’s Survival Gids vertelde het verhaal van drie vrienden: Ned Bigby, Jennifer Mosely (Moze) en Simon Nelson-Cook (Cookie). Ned schreef zijn eigen survivalgids over hoe je de middelbare school kan overleven. Tips over pestkoppen ontwijken, verliefd zijn of leraren verzamelden de vrienden in de gids.

Reünie op Instagram

De hoofdpersonages waren dolenthousiast over hun samenkomst want hun Instagram werd overspeld met uitgelaten foto’s. Zo liet Lindsay Shaw op haar profiel weten dat haar hart overloopt na de Ned’s-familie terug te zien. Ook is ze heel opgewonden over de mogelijkheid om samen terug iets te maken. Over een duidelijke hint gesproken.

https://www.instagram.com/p/B8WsQ2fg5np/

Ook al zijn we heel blij met foto’s van vroeger en nu, de bijschriften die erbij horen, zijn toch wel interessanter. Daniel Curtis Lee postte filmpjes op zijn profiel over hoe geweldig hun hereniging wel niet is. Daar kan je zelfs in een glimp zien dat ze hun eigen throwback houden door afleveringen van de serie te herbekijken. Maar het opvallendste in het bericht is de “Re- ? ?!?”. Wat letterlijk reboot betekent.

https://www.instagram.com/p/B8W0LRkBBrO/

Of de reboot er echt van komt, is nog de vraag natuurlijk. Zelf zien de hoofdpersonages het volledig zitten. Maar misschien willen de acteurs met hun berichten gewoon de druk opvoeren om werk te maken van een nieuw seizoen. Een goed ideetje voor een scenario zal alleszins een survivalgids over het volwassen leven zijn.

Meer
Lees meer...