Monopoly voor valsspelers is eindelijk te koop!

Monopoly voor valsspelers is eindelijk te koop!

De valsspeler-editie van Monopoly is al een tijdje te koop in ons land. In deze versie is het de bedoeling dat je vals speelt en word je beloond wanneer je dat onopgemerkt doet. Tijd om te ontdekken wie de beste valsspeler is.

Als er een spel is waarbij er vaak wordt vals gespeeld dan is het wel Monopoly. Geld stelen uit de kassa, zwijgen wanneer je op iemands eigendom staat of hotels verplaatsen, we kennen de trucjes allemaal. Maar nu is er dus ook een versie waarbij je moet valsspelen.

Monopoly Valsspeler editie

Een paar maanden geleden raakte bekend dat Hasbro een nieuwe versie van Monopoly op de markt ging brengen. In deze versie is het de bedoeling dat je vals speelt. Bovenop het gewone spel zitten er opdrachten in het spel, zoals geld stelen van de bank of stiekem een hotel extra op je straat zetten. Wie betrapt wordt door een andere speler, wordt vastgemaakt aan de gevangenis met handboeien.

De versie was eerst alleen verkrijgbaar in de Verenigde Staten maar is ondertussen ook te koop in ons land. De Nederlandstalige versie van het spel is te koop op bol.com voor 27,99 euro.

In deze video kan je zien hoe het spel in z’n werk gaat:

Veel (vals)speelplezier!

Gesponsorde artikelen