Misschien wist jij het al, maar mogelijk heb je je net zoals wij wel eens afgevraagd waarom je dat achterste stukje van je stokjes bij de Chinees altijd moet afbreken. En vooral, wat moet je er nadien mee doen? In dat geval gaat deze ene tweet je bezoek aan een Chinees restaurant veranderen.
I…. I never knew *collapses onto floor crying* pic.twitter.com/YSa6l7SN2F
— trash panda (@bortofdarkness) February 9, 2016
En ze was niet de enige die iets heeft bijgeleerd
@cpp99x i know man, I know
— trash panda (@bortofdarkness) February 9, 2016
We doen het gewoon al jaren verkeerd
@bortofdarkness @juhasaarinen I feel like such a philistine in this moment
— Beau Murrah (@atlantanz) February 9, 2016
Misschien toch even tijd nemen om te bekomen?
@bortofdarkness no way. No fucking way.
— Dan (@DanWOfficial) February 9, 2016
Uiteraard kwamen er ook een paar grappige opmerkingen
@alanvaarwerk @bortofdarkness the … the soy sauce goes in a BOWL?!
— Christopher Currie (@furioushorses) February 9, 2016
Saus met stokjes, dat is pas een uitdaging
@bortofdarkness Apart from the wrong handling in the 1st pic, does it mean you eat sauce with chopsticks? 😉
— Martin Sugioarto (@msugioarto) February 9, 2016