Er is leven na ‘Young Royals’: Omar Rudberg teaset nieuw project met Edvin Ryding

Het is een bitterzoete dag voor fans van Young Royals. Vanaf vandaag kan je namelijk kijken naar de allerlaatste aflevering van de Netflixreeks. Maar er is ook goed nieuws: want Omar Rudberg, die Simon speelt in de reeks, heeft laten weten dat hij met zijn tegenspeler Edvin Ryding, Wilhelm in Young Royals, al aan het werken is aan een nieuw project.

Vandaag is misschien wel de belangrijkste dag ooit voor fans van Young Royals. De allerlaatste aflevering uit de reeks is namelijk vanaf vandaag te zien op Netflix. Daarin zullen we dus te weten komen hoe het verhaal van Wilhelm en Simon eindigt, maar het verhaal van hoofdrolspelers Omar Rudberg en Edvin Ryding is voorlopig nog niet gedaan.

Geheim project

Omar Rudberg was recent te gast in de podcast I’ve Never Said This Before van Tommy DiDario. Daarin vertelde hij over een geheim project waar hij samen met zijn Young Royals-tegenspeler Edvin Ryding aan aan het werken is.

“Mensen zullen misschien bedroefd zijn omdat de reeks eindigt en ze mij en Edvin niet meer samen zullen zien acteren, of samenwerken. Maar weet je wat? Edvin en ik gaan in de toekomst nog dingen samen doen”, verklapte Omar in de podcast. “We werken aan iets dat nu nog een geheim is, maar binnenkort zul je zien wat Edvin en ik van plan zijn. Het is nog niet volledig gedaan. En we gaan natuurlijk ook nog steeds vrienden blijven, maar ook professioneel zullen we nog steeds samenwerken.” Wat die samenwerking precies inhoudt, is dus nog niet duidelijk. Het kan hierbij gaan om een spin-off van Young Royals of een gloednieuwe reeks waarin de twee acteurs opnieuw samen te zien zullen zijn.

De eerste vijf afleveringen van het laatste seizoen van Young Royals verschenen vorige week op Netflix en vanaf vandaag kan je ook kijken naar de allerlaatste aflevering van de reeks. Daarnaast kan je vanaf vandaag ook kijken naar de documentaire Young Royals Forever.

Bekijk hier het fragment uit de podcast:

Meer
Lees meer...