Netflix deelt bloopers ‘Young Royals’ seizoen 2

Het tweede seizoen van Young Royals staat ondertussen al bijna twee maanden op Netflix. De Zweedse serie over kroonprins Wilhelm is een groot succes en daarom kondigde de streamingdienst even geleden ook de komst van een derde seizoen meteen aan. In afwachting van dat seizoen, deelde Netflix vandaag alvast de bloopers uit de laatste nieuwe afleveringen.

Na ongeveer anderhalf jaar wachten, was Young Royals vorige maand eindelijk terug met een tweede seizoen. Dat werd, net als het eerste uit 2020, een groot succes, waardoor de vraag naar een derde seizoen er meteen kwam. Dat is opgepikt door Netflix, die vorige maand al liet weten dat er een derde en laatste seizoen zou komen. Nu trakteert de streamingdienst ook op nieuwe bloopers.

Young Royals

Young Royals neemt ons mee naar het Zweedse koningshuis, waar prins Wilhelm (Edvin Ryding) geniet van zijn zorgeloze jeugd. Tot hij op een avond in de problemen komt en door zijn ouders naar de gemengde kostschool Hillerska wordt gestuurd. Daar leert hij Simon (Omar Rudberg) kennen en de twee worden verliefd.

Maar wanneer Wilhelms broer komt te overlijden en hij daardoor kroonprins wordt, zijn alle ogen op hem gericht. Daardoor moet hij ook voorzichtig omgaan met zijn liefdesleven, zijn stand en zijn aanzien. Wanneer zijn neef August (Malte Gårdinger) een filmpje van Wilhelm en Simon op de wereld loslaat, verandert zijn hele leven.

Tweede seizoen

In het tweede seizoen zien we de twee vooral in tweestrijd met zichzelf en probeert Wilhelm een manier te vinden om toch terug bij Simon te kunnen zijn. Aan het einde maakt hij aan de wereld bekend dat hij van hem houdt, waarna het seizoen eindigt.

Het vervolg krijgen we dus waarschijnlijk in 2023 te zien, maar ondertussen deelde Netflix al enkele bloopers uit de laatste afleveringen. Daarin zien we onder andere hoe acteur Edvin Ryding het vaak moeilijk heeft met het inhouden van zijn lach, zijn er enkele verwijzingen naar Heartstopper te vinden én krijgt Malte Gårdingers hand het hard te verduren.

Bekijk de bloopers van Young Royals seizoen 2 hier:

Bekijk hier de lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...