Netflix lost eerste beelden ‘Young Royals’ seizoen 2

Haal je beste Zweeds maar weer boven, want het tweede seizoen van Young Royals komt eraan. Wanneer precies, dat weten we nog niet, maar Netflix deelde via een tweet al enkele eerste beelden. Op die beelden zien we alleszins dat Wilhelm en Simon elkaar terug lijken te vinden.

Binnenkort komt het tweede seizoen van Young Royals naar Netflix. Een exacte datum is er nog niet, maar toch doet Netflix de fans al hopen op een release in 2022. Aan de hand van een aantal eerste foto’s licht de streamingdienst alvast een tipje van de sluier op. En daarop is ook te zien dat de meeste castleden gewoon opnieuw te zien zullen zijn.

Young Royals

In juli vorig jaar kwam het eerste seizoen van Young Royals op Netflix en al snel groeide de reeks uit tot een wereldwijd succes. Het verhaal neemt ons mee naar het Zweedse koningshuis, waar prins Wilhelm (Edvin Ryding) geniet van zijn zorgeloze jeugd.

Tot hij op een avond in de problemen komt en door zijn ouders naar de gemengde kostschool Hillerska wordt gestuurd. Daar leert hij Simon (Omar Rudberg) kennen, een jongen uit het koor die niet meteen geliefd is door de rest van zijn schoolgenoten.

Seizoen 2

De Zweedse serie werd meteen wereldwijd een groot succes. Dus duurde het niet lang vooraleer Netflix de komst van een tweede seizoen aankondigde. Dat seizoen is begin dit jaar opgenomen en verschijnt, met wat geluk, ergens in de herfst.

Over de inhoud van het tweede seizoen is nog niet veel geweten. Al kunnen we er dus wel al vanuit gaan dat Simon en Wilhelm opnieuw bij elkaar op school zitten en binnen de schoolmuren zullen uitkomen voor hun seksualiteit. Of Wilhelm ook bij zijn familie uit de kast durft komen, dat valt nog af te wachten.

Bekijk de eerste beelden van Young Royals seizoen 2 hier:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...