Opnames ‘Young Royals’ seizoen 2 afgerond

De productie van het tweede seizoen van het Zweedse tienerdrama Young Royals is officieel afgerond. Dat kondigde Netflix recent aan op Twitter. Daarbij liet de streamingdienst weten dat ze niet kunnen wachten totdat de fans zien wat Wilhelm en Simon nog te wachten staat.

De opnames van Young Royals seizoen 2 zijn officieel afgerond. Dat liet Netflix weten op Twitter. Het eerste seizoen van Zweedse tienerdramaserie verscheen in juli 2021 op de streamingdienst en groeide al snel uit tot een wereldwijd succes.

Young Royals seizoen 1

De reeks draait rond de rebelse Zweedse prins Wilhem (Edvin Ryding) die tegen zijn zin in wordt gestuurd naar het prestigieuze Hillerska internaat. Daar wordt hij tegen alle verwachtingen in verliefd op zijn klasgenoot Simon (Omar Rudberg).

Bij de aankondiging op Twitter deelde Netflix ook twee foto’s van de laatste opnamedag. Die deelden ook hoofdrolspelers Ryding en Rudberg op hun Instagram Stories. Op beide beelden zien we de kostschool Hillerska op de achtergrond. Dat kan een indicatie zijn dat de laatste scènes daar zijn opgenomen oftewel dat de twee sterren gewoon samen onderweg waren naar de set voor hun laatste dag.

Naast Rudberg en Ryding spelen Malte Gårdinger, Frida Argento en Nikita Uggla ook mee in de hoofdrollen.

Seizoen 2

De komst van een tweede seizoen werd al aangekondigd in september 2021. Toch begonnen de opnames pas in februari dit jaar. Maar nu het filmen erop zit, mogen we stilaan uitkijken naar de releasedatum. Waarschijnlijk zal Young Royals seizoen 2 eerder begin 2023 op Netflix verschijnen. Wij hopen alvast dat dat misschien toch eind 2022 zal zijn.

In het tweede seizoen zal hoogstwaarschijnlijk de relatie tussen Wilhelm en Simon centraal staan. Zij hielden het tot nu toe nog geheim, maar dat kan natuurlijk niet blijven duren. De onthulling van hun relatie zal zeker voor de nodige portie drama zorgen. En dat terwijl Wilhelm het al zo moeilijk gaat hebben met de gevolgen van het dodelijke ongeluk van zijn broer. Hierdoor is de jonge prins namelijk de volgende in lijn voor de troon.

Meer
Lees meer...