‘Young Royals’ krijgt derde en laatste seizoen op Netflix

Goed nieuws voor de fans van Young Royals. Netflix heeft namelijk zonet aangekondigd dat de populaire Zweedse serie een derde en laatste seizoen krijgt. Dat is opvallend, want de laatste maanden voerde de streamingdienst heel wat andere series af. Wanneer het derde seizoen van Young Royals zal verschijnen, is niet bekend.

Slechts een maand na de release van het tweede seizoen van Young Royals, heeft Netflix al meteen een derde aangekondigd. Dat deed het met een promofoto op Twitter. Wanneer dat nieuwe seizoen te zien zal zijn, is niet bekend. Maar waarschijnlijk zal de release voor het einde van 2023 zijn.

Young Royals

Young Royals neemt ons mee naar het Zweedse koningshuis, waar prins Wilhelm (Edvin Ryding) geniet van zijn zorgeloze jeugd. Tot hij op een avond in de problemen komt en door zijn ouders naar de gemengde kostschool Hillerska wordt gestuurd. Daar leert hij Simon (Omar Rudberg) kennen en de twee worden verliefd.

Maar wanneer Wilhelms broer komt te overlijden en hij daardoor kroonprins wordt, zijn alle ogen op hem gericht. Daardoor moet hij ook voorzichtig omgaan met zijn liefdesleven, zijn stand en zijn aanzien. Wanneer zijn neef August (Malte Gårdinger) een filmpje van Wilhelm en Simon op de wereld loslaat, verandert zijn hele leven.

Derde seizoen

Het vorige seizoen had een open einde, maar toch waren vele fans bang dat er geen vervolg zou komen. Netflix staat de laatste maanden namelijk nogal bekend om het cancellen van verschillende series als First Kill, The Midnight Club en Fate: The Winx Saga. Maar daar hoort Young Royals dus niet bij.

In het derde en laatste seizoen zullen we dus te zien krijgen hoe Wilhelm probeert om open te zijn over zijn relatie met en liefde voor Simon. Daarnaast zal ook de eeuwige rivaliteit tussen de kroonprins en zijn neef August blijven bestaan én zal zijn liefdesleven zonder twijfel een invloed hebben op zijn toekomst als koning van Zweden.

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...