‘Young Royals’ seizoen 2 krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer voor het tweede seizoen van Young Royals gelost. We kregen eerder al de eerste vier minuten van dat seizoen te zien, maar nu is er dus ook de trailer. Daarin komen we meteen heel wat meer te weten over het vervolg van de populaire Zweedse serie.

Het tweede seizoen van Young Royals komt dichterbij. Vanaf dinsdag 1 november zullen we opnieuw de romance tussen kroonprins Wilhelm van Zweden en Simon kunnen volgen. Uit de officiële trailer valt alvast af te leiden dat er opnieuw heel wat intriges zullen zijn.

Young Royals seizoen 2

In de eerste vier minuten van het tweede seizoen van Young Royals, die enkele weken geleden al gelost werden door Netflix, kregen we Simon (Omar Rudberg) nog niet te zien. In de trailer is hij wel aanwezig. De trailer toont vooral hoe Simon en Wilhelm (Edvin Ryding) afstand proberen te houden van elkaar. Nadat de video van August (Malte Gårdinger) verspreid werd en Wilhelm onder druk van het koningshuis moest ontkennen dat hij niet in de video te zien was, kunnen de twee niet samen gezien worden. Dat was makkelijk toen ze niet naar school moesten, maar nu ze elkaar opnieuw moeten zien op de schoolbanken wordt het moeilijk om hun gevoelens voor elkaar te onderdrukken.

Daarnaast wil Wilhelm ook wraak nemen op August voor het verspreiden van het filmpje. August lijkt op zijn beurt dan weer dichter naar Sara (Frida Argento) toe te groeien. Wat Sara in een moeilijke positie plaatst, want August is natuurlijk de grootste vijand van haar broer Simon. Hoe dit allemaal afloopt, zullen we vanaf dinsdag 1 november te zien krijgen op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor het tweede seizoen van Young Royals:

Het tweede seizoen van Young Royals is vanaf dinsdag 1 november te vinden op Netflix. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...