‘Young Royals’: Bekijk hier de eerste vier minuten van seizoen 2

We weten sinds enkele dagen geleden dat het tweede seizoen van Young Royals eraan komt en Netflix heeft nu nog een cadeautje voor de fans. De streamingdienst deelt nu namelijk al de eerste vier minuten van seizoen 2 en daarin krijgen we al een voorsmaakje van wat we mogen verwachten.

Het tweede seizoen van Young Royals verschijnt over minder dan een maand op Netflix. De Zweedse reeks over de verboden liefde tussen kroonprins Wilhelm van Zweden (Edvin Ryding) en Simon Eriksson (Omar Rudberg) krijgt z’n vervolg op dinsdag 1 november, maar je kan nu al kijken naar de eerste vier minuten.

Young Royals seizoen 2

Op het einde van het eerste seizoen van Young Royals viel het sprookje van Wilhelm en Simon volledig in duigen. Doordat August (Malte Gårdinger), de neef van Wilhelm, een filmpje van het koppel had verspreid, wist de hele wereld nu van de romance en dus ook de geaardheid van prins Wilhelm. Wat volgde was een mediastorm, die vooral voor Simon en zijn familie overweldigend was. Daarom besloot zijn moeder om hem en zijn zus naar een andere school te sturen.

De eerste vier minuten van het tweede seizoen lijken meteen in te pikken waar het vorige seizoen eindigde. We krijgen Wilhelm te zien die droomt over Simon, tot hij gewekt wordt door het geluid van een stofzuiger en berichtjes vol verontschuldigingen van August. Ook zijn moeder, Koningin Kristina (Pernilla August), probeert door te dringen tot Wilhelm, maar ook met haar wil hij niet praten. Wilhelm gaat naar de kamer van zijn overleden broer Eric, waar hij een foto van Eric en August vindt. Hij steekt de foto in brand en verwijdert zo August van de foto. Het is dus duidelijk dat hij z’n revenge plant op z’n neef die de video van hem en Simon verspreidde.

Vervolgens krijgen we August te zien, die zijn frustratie stort op sporten. De laatste personages die we te zien krijgen, zijn Sara (Frida Argento) en nieuw gezicht Marcus (Tommy Wättring). Sara komt daarbij te weten dat ze geaccepteerd is. Waarvoor precies komen we voorlopig nog niet te weten. Het tweede seizoen van Young Royals verschijnt op dinsdag 1 november op Netflix.

Bekijk hier de eerste vier minuten van het tweede seizoen van Young Royals:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...