‘Neroke’ uit F.C. De Kampioenen is de ster van deze kledingcollectie

‘Neroke’ uit F.C. De Kampioenen is de ster van deze kledingcollectie

De meest bekend tv-hond is zonder twijfel ‘Neroke’, het hondje van Carmen in F.C. De Kampioenen. Vanaf het einde van deze maand kan jij op stap met je eigen ‘Nero’. Het beestje is namelijk de ster van de nieuwe kledingcollectie van de Gentse winkel ‘Rewind’.

De collectie is volledig handgemaakt en is het idee van Candice Reijers, store manager en inkoper van Rewind Store. Dat meldt HLN.

Candice putte inspiratie uit de jaren 90. De blikvanger van de collectie is ‘Neroke‘, de populairste yorkshireterriër van het land.

De collectie

De collectie bestaat uit 26 stuks en ‘Neroke’ is niet de enige verwijzing naar F.C. De Kampioenen. Er zijn ook T-shirt en sokken met de opschriften ‘Zeugstraat 14’ (het adres van Carmen en Xavier) en ‘Camping Marina’ (de bestemming van hun huwelijksreis). Daarnaast zijn er items met prints van braadworsten.

De collectie bevat niet alleen uit ludieke stuks. Er zijn ook een aantal silhouetten geïnspireerd op klassieke mannenhemden of pakken met ruitjesmotief.

De ‘Yesteryear’-collectie is vanaf 29 maart te koop in Rewind Women in Gent. De prijzen van de kleding variëren van 19 tot 275 euro.

De Kampioenen boven

F.C. De Kampioenen is duidelijk nog populair. Winkelketen ZEB bracht eerder al een T-shirt uit met het opschrift ‘DDT Oké Cars‘. Ook de ‘Bomaworst’ en ‘Marcskes Kampioenenballetjes’ werden gelanceerd in de frituren.

Ga jij een ‘Neroke’-sweater kopen?

Gesponsorde artikelen