Netflix blikt vooruit op Geeked Week met beelden van populaire series

De jaarlijkse Geeked Week van Netflix staat voor de deur. Daarin wordt de focus gelegd op heel wat series en films met fanatieke fandoms. Op dit speciaal evenement krijgen dan ook heel wat nieuwe trailer en teasers.

Voor het vierde jaar op een rij komt Netflix met Geeked Week. Dat evenement staat traditioneel in het teken van de vele fanatieke fandoms van verschillende series en films. De vierde editie van Netflix Geeked Week gaat van start op maandag 16 september. Het evenement eindigt op donderdag 19 september met een live event voor de fans. Dat zal doorgaan in de Amerikaanse stad Atlanta in de staat Georgia. Tickets daarvoor zijn nog steeds te koop.

Geeked Hall of Fandom

Om ons nog wat meer warm te maken voor dat evenement deelde de streamingdienst een nieuwe aankondiging. Daarin zien we niet alleen beelden van series en films van Netflix, maar ook veel fans van deze reeksen.

Een deel van deze fans zal ook toegevoegd worden aan de Geeked Hall of Fandom van Netflix. Er worden namelijk fans bekroond in vier categorieën: Best Fan Art, Best Fan Craft en Best Fan Transformation. Wie dat zijn, is nog niet beslist, want het zijn de kijkers van Netflix zelf die daarover beslissen. Stemmen kan nog steeds via de website van Geeked.

Teasers en trailers

Daarnaast krijgen we op Netflix Geeked Week uiteraard ook heel wat nieuwe beelden te zien van populaire series en films. Daarbij wordt ongetwijfeld het meest uitgekeken naar de nieuwe teaser van het tweede seizoen van Squid Game.

Verder worden er ook exclusieve beelden verwacht van de nieuwe seizoenen van One Piece, Wednesday, Black Mirror, The Sandman, Stranger Things en Avatar: The Last Airbender.

Meer streamingnieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief via deze link.

Meer
Lees meer...