Netflix brengt ‘Geeked Week’ terug vol nieuwe teasers, interviews, bekendmakingen, enzovoort

Net zoals vorige jaren organiseert Netflix in november opnieuw een Geeked Week. Van 6 tot 12 november 2023 zal de streamingdienst allerlei nieuwe en exclusieve content delen over verschillende series. Vandaag deelde Netflix alvast een trailer van het evenement.

Er komen nog heel wat grote Netflixprojecten aan. Om dat te vieren organiseert de streamingdienst opnieuw Geeked Week. Hoe die week en de bijhorende livestream er deze keer zullen uitzien, is nog niet bekend. Want op dit moment zijn de stakingen van de acteursbond SAG-AFTRA nog steeds aan de gang. De kans is dus groot dat we geen acteurs te zien zullen krijgen.

Geeked Week

Al sinds 2021 pakt Netflix jaarlijks uit met een week waarin het heel wat nieuwe info deelt over nieuwe series en films. De voorbije edities was er sprake van themadagen, zo wisten fans op welke dag ze moesten afstemmen op de livestream.

De Geeked Week begint op maandag 6 november en loopt tot en met zondag 12 november. Je vindt er de nieuwste updates over 3 Body Problem, Avatar: The Last Airbender, The Brothers Sun, Damsel, Devil May Cry, Leave The World Behind, Rebel Moon, Tomb Raider: The Legend of Lara Croft en nog meer verbluffende onthullingen.

Eerste teaser

Om het evenement aan te kondigen deelde Netflix wel al een eerste teaser. Daarin zijn ook al korte beelden te zien van films en series die in de komende maanden nog uitkomen. Zo begint Geeked Week op Stranger Things Day en zal het dat ook vieren en zien we ook onder andere beelden uit Squid Game: The Challenge. Naast nieuwe zaken, krijgen we waarschijnlijk ook exclusieve beelden en bloopers te zien.

Bekijk de teaser van Geeked Week hier:

Geeked Week vindt plaats van 6 tot 12 november op de sociale media van Netflix. Bekijk hier alvast onze top 50 van beste series op het platform.

Meer
Lees meer...