Netflix organiseert opnieuw ‘Geeked Week’: Dit is wat we mogen verwachten

Net zoals vorig jaar organiseert Netflix in juni opnieuw een Geeked Week. Van 6 tot 10 juni 2022 zal de streamingdienst allerlei nieuwe en exclusieve content delen over verschillende series. Vandaag maakte Netflix alvast bekend wat we op welke dagen kunnen verwachten.

Hoewel Netflix dit jaar al heel wat abonnees is verloren, heeft het toch nog steeds een aantal van de meest populaire series in zijn rangen. En daar wil het maar al te graag mee uitpakken tijdens een nieuwe editie van Geeked Week. In die week krijgen fans nieuwe content te zien van hun favoriete films en series, maar krijgen ze ook exclusieve beelden van series die al afgelopen zijn. Netflix maakte vandaag de line-up bekend.

Themadagen

Om het voor fans makkelijker te maken, is het festival opgedeeld in verschillende themadagen. Op maandag 6 juni 2022 begint het met een dag in het teken van series. Op die dag krijgen kijkers nieuwe beelden van o.a. The Umbrella Academy, The Sandman en Resident Evil. Daarnaast is er ook nieuws over FATE: The Winx Saga, Shadow and Bone en Sweeth Tooth. Ook over de Aziatische series All Of Us Are Dead en Alice in Borderland wordt gesproken.

Op dinsdag 7 juni gaat het vooral over films. Dan zal Netflix exclusieve nieuwtjes en beelden van o.a. The Gray Man met Ryan Gosling en Chris Evans delen. Daarnaast krijgen de kijkers ook een overzicht van alle andere verwachte releases. Woensdag 8 juni staat alles in het teken van animatie, want dan is er nieuws over o.a. Arcane en Cyberpunk.

De voorlaatste dag, donderdag 9 juni, is er eentje voor de Stranger Thingsfans. Dan krijgen zij verschillende behind the scenes-video’s en andere verrassingen voorgeschoteld. Vrijdag 10 juni gaat dan weer over games.

Bekijk de volledige line-up hier:

Meer
Lees meer...