‘Fate: The Winx Saga’ krijgt tweede seizoen op Netflix

Fans van Winx Club mogen zich opmaken voor nog meer avonturen van de feeën Stella, Bloom, Musa, Aisha en Terra. Netflix heeft namelijk zojuist aangekondigd dat er een tweede seizoen komt van de live action-remake Fate: The Winx Saga.

Het kwam als een complete verrassing toen Netflix eind vorig jaar aankondigde dat het remake zou maken van de Nickelodeon-animatieserie Winx Club. Bovendien kreeg de eerste trailer van Fate: The Winx Saga heel wat kritiek te verwerken. Toch was de reeks uiteindelijk een groot succes en wist het heel wat nostalgische fans te boeien toen Fate: The Winx Saga op 22 januari op Netflix verscheen.

Acht afleveringen

Het is dan ook niet onlogisch dat de streamingdienst al zo snel beslist om een tweede seizoen te maken. “De zes afleveringen van seizoen één hebben alleen de oppervlakte van deze ongelooflijk rijke wereld en de machtige feeën die er wonen, getoond. Terwijl het verhaal van Bloom zich blijft ontwikkelen, kan ik niet wachten tot je nog meer leert over Aisha, Stella, Terra en Musa! En je weet nooit wie er het volgende semester bij Alfea komt opdagen”, zegt showrunner Brian Young in een verklaring.

Al deze nieuwe avonturen zullen we dus te zien krijgen in het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga. Dat zal bovendien maar liefst acht afleveringen krijgen.

Fate: The Winx Saga The Afterparty

Omdat het wachten op het tweede seizoen nog wel even zal duren, komt Netflix in tussentijd met een special over de serie. In Fate: The Winx Saga The Afterparty krijg je beelden te zien van achter de schermen, bloopers en exclusieve interviews met de cast.

https://www.youtube.com/watch?v=HrZ4Xuo6BsM

Zoek je een nieuwe reeks om te kijken? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...