Netflix deelt video met hilarische bloopers van ‘Sweet Tooth’

Sweet Tooth is de nieuwste hit op Netflix. De serie over het schattige hybride hertenjongetje Gus is nog maar pas uur, maar staat wereldwijd bovenaan de rangschikking. Veel fans zullen dan ook met plezier kijken naar de bloopersvideo die Netflix zojuist deelde.

Minder dan een week geleden verscheen het langverwachte Sweet Tooth eindelijk op Netflix. De reeks – met executive producer Robert Downey Jr. – is een herwerking van de gelijknamige comics van DC Comic. Netflix koos wel bewust voor een luchtigere en hoopgevendere aanpak dan de comicsreeks en dat weet veel kijkers te bekoren.

Hybriden

Sweet Tooth vertelt het verhaal van een wereld tien jaar nadat een virusuitbraak de bevolking decimeerde. Die periode – ‘The Great Crumble’ genaamd – zorgde er ook voor dat er over heel de wereld hybriden geboren worden. Dat zijn kinderen die deels mens, deels dier zijn.

Omdat veel mensen die hybriden associëren met het virus en hen zelfs de schuld geven, worden ze op veel plaatsen verjaagd. De hertenjongen Gus verschool zich daarom de eerste tien jaar van zijn leven in een afgelegen boshuis tot hij gaan rondzwerven met een andere eenzaat Jeppard. Op dat avontuur hopen ze meer te weten te komen over hun afkomst en verleden, maar ontdekken ze ook veel onverwachte vijanden en bondgenoten.

Bloopers

Voor wie na acht afleveringen nog niet genoeg heeft van Sweet Tooth deelde Netflix nog een extra filmpje op YouTube. Daarin zie je schattige bloopers van de hele cast.

Meer
Lees meer...