Eerste trailer voor Netflix-serie ‘Sweet Tooth’

Sweet Tooth is een nieuwe serie gebaseerd op een comic van DC Vertigo. Het verschijnt in juni op Netflix en wordt onder andere door Robert Downey Jr. geregisseerd.

In Sweet Tooth volgen we het personage Gus. Hij is half hert, half jongen. Gus verlaat het bos waar hij in woont om de wereld te verkennen, een wereld die geleden heeft onder geweld. Samen met een familie mensen en dierenkinderen zoals hijzelf gaat hij op zoek naar antwoorden over de nieuwe wereld en de mysteries over zijn hybride uiterlijk.

De serie wordt gemaakt door Robert Downey Jr. en Susan Downey, Jim Mickle, Bert Schwartz (Arrow) en Warner Bros. TV. De hoofrollen zijn voor Christian Convery (Gus), Nonso Anozie, Adeel Akhtar en Will Forte. James Brolin neemt de taak van verteller op zich.

Hoopvol voor de toekomst

“We wilden een show maken die ontsnapping en avontuur biedt, waar de natuur de wereld terug aan het overnemen is en dat op veel manieren aan een sprookje doet denken”, zei Jim Mickle. “Sweet Tooth is een nieuw soort van een dystopisch verhaal. Het is heel weelderig en hoopvol. We willen dat mensen in de wereld komen waar er schoonheid, hoop en avontuur is. We rijden met treinen, beklimmen bergen en lopen door bossen. Dit is een serie over wat een familie maakt, wat thuis echt betekent en waarom het belangrijk is om hoop te behouden in de mensheid.”

De serie is al sinds 2016 in de maak en de comic bestaat al sinds 2009. “Iedereen zal zich kunnen vinden in de serie. Als je Sweet Tooth bekijkt, zal je hoopvol zijn over de toekomst”, zegt Bert Schwartz nog. De reeks verschijnt op 4 juni op streamingdienst Netflix.

Bekijk hieronder de trailer:

Hier zijn de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...