Finale ‘The Circle’ seizoen 4 staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de finale van het vierde seizoen van The Circle. Daarbij staat voor het eerst 150.000 dollar (zo’n 141.000 euro) op het spel in plaats van 100.000 dollar (zo’n 94.000 euro) en de reden daarvoor ligt bij Spice Girls Mel B en Emma Bunton. Wie er met dat bedrag aan de haal gaat, kan je dus vanaf nu zien in de laatste aflevering.

De afgelopen weken kon je op Netflix al kijken naar de eerste afleveringen van het vierde seizoen van The Circle. Het was enkel nog wachten op de laatste aflevering, de grote finale. En die is vanaf nu te vinden op Netflix.

The Circle seizoen 4

Het werd opnieuw een seizoen vol twists. Die begonnen al meteen vanaf de start. Toen deed namelijk een heel interessante catfish z’n intrede. Kinderboekenschrijver Jared leek heel normaal maar werd eigenlijk gespeeld door Spice Girls Mel B en Emma Bunton, aka Scary Spice en Baby Spice. Het duo werd niet ontmaskerd waardoor de prijzenpot met 50.000 dollar (zo’n 47.000 euro) werd verhoogd.

En dat was nog niet de enige twist. Want Trevor werd plots een van de deelnemers van het nieuwe seizoen. Trevor is eigenlijk de winnaar van het tweede seizoen van The Circle, maar hij werd toen gespeeld door zijn echtgenote DeLeesa. Deze keer nam hij deel, maar ook niet als zichzelf, maar wel als Imani. Kan hij nu net als DeLeesa winnen? Je kan het nu zien in de finale van het vierde seizoen van The Circle op Netflix

Bekijk hier nog eens de trailer voor het vierde seizoen van The Circle:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...