‘The Circle’ seizoen 4 staat nu op Netflix

The Circle op Netflix is terug. De popularity contest waarbij de deelnemers elkaar niet echt zien en je dus als catfish kan deelnemen, is al toe aan z’n vierde seizoen. In de trailer daarvoor werd ons al een “spicy” seizoen beloofd.

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de vier eerste afleveringen van het vierde seizoen van The Circle. Uit de trailer leerden we al dat er mogelijk bekende gezichten zullen opduiken in het seizoen.

The Circle seizoen 4

In de trailer kregen we al te zien dat er weinig veranderd is aan het gekende concept. Maar de verrassing toont aan waarom het vierde seizoen aangekondigd werd als “spicy”. Het lijkt er namelijk op dat er twee Spice Girls te zien zullen zijn in het programma. Aan hun silhouetten te zien, zou het gaan om ‘Scary Spice’ Melanie Brown en ‘Baby Spice’ Emma Bunton. Maar zoals we in het verleden van The Circle al leerden: niet elke celebrity in het programma is ook echt die celebrity. Zo deed Lance Bass van N*SYNC mee in het tweede seizoen van The Circle, maar bleek het eigenlijk om zijn assistente Lisa te gaan.

Ondertussen deelde Netflix wel al een video met de eerste deelnemers. Daarbij kregen we al te zien dat verschillende spelers als zichzelf zullen deelnemen, maar dat er ook dit jaar weer een aantal catfishes bij zitten. Een Spice Girl kregen we voorlopig nog niet te zien.

Op dit moment staan er dus vier afleveringen online. De volgende vier komen op woensdag 11 mei en nog een week later, op woensdag 18 mei, komen er nog eens vier afleveringen. De finale verschijnt woensdag 25 mei.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het vierde seizoen van The Circle:

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...