‘The Circle’: Dit zijn de kandidaten in seizoen 4

Volgende week komt The Circle terug voor een vierde seizoen op Netflix. Bij zo’n nieuw seizoen horen natuurlijk ook nieuwe deelnemers en die maakt Netflix nu al bekend. Net zoals elk jaar zullen er ook nu weer een aantal spelers The Circle als catfish betreden.

Vanaf woensdag 4 mei kan je op Netflix opnieuw kijken naar The Circle. In de trailer voor dat nieuwe seizoen werd al geteased dat er twee Spice Girls (of catfishes van het duo) te zien zouden zijn in het nieuwe seizoen. Maar nu maken we ook kennis met de andere deelnemers.

De “echte” deelnemers

De eerste “echte” deelnemer is de 27-jarige Alyssa uit New York. Zij is de assistente van een sekscoach. Alyssa laat weten dat ze mensen graag helpt om fantastische seks te hebben, maar of dat haar in The Circle zal helpen, valt nog af te wachten.

De tweede deelnemer is Bru, die eigenlijk Josh Brubaker heet. Hij is een radiopresentator uit Hollywood. Bru vergelijkt zichzelf met een Golden Retriever omdat hij betrouwbaar, loyaal en vriendelijk is. Hij is goed met sociale media en heeft nu al 3,5 miljoen volgers. Allemaal eigenschappen die goed van pas kunnen komen in The Circle.

Crissa is de derde die als zichzelf in The Circle stapt. Zij was in het verleden als professionele basketbalster en is nu een basket-influencer. Crissa is competitief en staat er dus op gebrand om te winnen.

Ook Yu Ling neemt deel als zichzelf. Deze spontane 25-jarige is Chinees-Amerikaans en woont in San Francisco. Ze laat weten dat ze vooral opgevoed werd door realityshows op televisie aangezien haar ouders hard moesten werken om rond te komen.

Frank is de volgende deelnemer die z’n eigen foto’s gebruikt. Hij is 28 jaar oud en werkt als sociaal werker op een school. Frank omschrijft zichzelf als de “grote jongen met de grote persoonlijkheid”. Hij laat ook al weten dat mensen dol op hem zijn. Dat komt natuurlijk van pas als je het ver wil schoppen in The Circle.

De laatste echte deelnemer is de 29-jarige Rachel. Zij werkt als paranormale onderzoekster en komt uit Houston. Rachel had als kind paranormale ervaringen en daardoor werd ze geïnteresseerd in het bovennatuurlijke.

De catfishes

Carol is de eerste catfish in het gezelschap. Achter de foto van de vriendelijke oudere vrouw gaat namelijk Josh schuil. De 24-jarige Josh gebruikt de identiteit van zijn moeder.

De tweede catfish is Paul. Hij wordt gespeeld door Parker, een 21-jarige studente uit Miami. Paker is een echte party animal en dat is ook de reden waarom ze niet als zichzelf deelneemt. “The Circle gaat over vertrouwen en als ik een 21-jarige sorority girl zag, zou ik die niet vertrouwen. Zeker niet met mijn foto’s.” Daarom neemt Parker deel als haar 56-jarige vader, Paul.

Tot slot is ook Nathan een catfish. Hij wordt gespeeld door de 28-jarige Alex. Waar Parker niet als sorority girl wil deelnemen, is dat juist wél het plan van Alex. Hij speelt namelijk de 22-jarige frat boy Nathan.

Bekijk hier de voorstelling van de kandidaten in het vierde seizoen van The Circle:

The Circle seizoen 4 is vanaf woensdag 4 mei te zien op Netflix. Tot dan nog op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...