‘Avatar: The Last Airbender’ lost eerste foto’s

Netflix pakt binnenkort uit met een nieuwe reeks rond Avatar: The Last Airbender. Na de geliefde animereeks die liep van 2005 tot 2008, gaat het deze keer om een live-actionserie, waarvan we nu de eerste foto’s te zien krijgen.

Goed nieuws voor de fans van Avatar: The Last Airbender. Het verhaal krijgt namelijk een nieuwe reeks op Netflix. De reeks zal pas volgend jaar verschijnen, maar nu geeft Netflix ons al een eerste blik op de personages.

Avatar: The Last Airbender

Avatar: The Last Airbender wordt een nieuwe herwerking van het bekende verhaal van Aang, de laatste airbender. De reeks wordt een herwerking van de anime van Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko. Avatar: The Last Airbender speelt zich af in een wereld waarin de vier elementen – water, aarde, vuur en lucht – centraal staan. Die vier naties leefden ooit in harmonie, waarbij de Avatar, meester van de vier elementen, de vrede kon bewaren.

Maar dat alles veranderde toen de Vuurnatie de Luchtnomaden uitroeide. Het vormde de eerste stap in het plan van de Vuurmeesters om de wereld te veroveren. Aangezien de nieuwe incarnatie van de Avatar nog niet verschenen is, lijkt alle hoop verloven. Maar dan verschijnt Aang (Gordon Cormier), een jonge Luchtnomad, die zijn rechtmatige plaats als de volgende Avatar zal innemen. Samen met z’n vrienden Sokka (Ian Ousley) en Katara (Kiawentiio), broers en zussen en de leden van de Soutern Water Tribe, begint Aang aan zijn missie om de wereld te redden en het gevecht met Vuurheer Ozai (Daniel Dae Kim) aan te gaan. En daarbij wordt het hem absoluut niet makkelijk gemaakt.

De reeks zal bestaan uit acht afleveringen van ongeveer een uur lang.

Bekijk hier de eerste foto’s van Avatar: The Last Airbender:

Avatar: The Last Airbender
Netflix
Avatar: The Last Airbender
Netflix
Avatar: The Last Airbender
Netflix
Avatar: The Last Airbender
Netflix
Avatar: The Last Airbender
Netflix

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...