Netflix komt eind deze maand met concertfilm ‘Olivia Rodrigo: GUTS World Tour’

Goed nieuws voor de fans van zangeres Olivia Rodrigo. Netflix komt deze maand namelijk met Olivia Rodrigo: GUTS World Tour. Dat kondigde de streamingdienst zonet aan op sociale media. De concertfilm zal vanaf 29 oktober te zien zijn.

Olivia Rodrigo werd vooral bekend door haar rol in High School Musical: The Musical: The Series, maar kon nadien al snel overtuigen met haar eigen muziekcarrière. In 2021 was ze niet uit de hitlijsten weg te slaan met haar debuutalbum ‘SOUR’ en vorig jaar volgde haar tweede album ‘GUTS’.

Net als bij haar eerste album ging ze ook met ‘GUTS’ op wereldtour. Die ging begin dit jaar van start en hield afgelopen mei ook halt in het Sportpaleis in Antwerpen. Maar voor wie er toen niet bij was, is er nu toch goed nieuws. Het concert komt deze maand namelijk op Netflix.

‘GUTS’

Wake up, Livies“, klinkt het bij de aankondiging van Netflix. Vanaf 29 oktober is de concertfilm van zangeres Olivia Rodrigo namelijk te zien. De zangeres is ondertussen al een vaste waarde in de muziekwereld en kende zowel met het album ‘SOUR’ uit 2020 als met ‘GUTS’ enorme successen.

In Olivia Rodrigo: GUTS World Tour volgde Netflix de zangeres tijdens haar concert in de Intuit Dome in Los Angeles. De tour is op dit moment nog volop bezig in Australië, maar andere fans kunnen het concert binnenkort dus al vanuit de woonkamer bekijken. “Ik ben zo blij dat ik dit kan delen met mijn fans”, klinkt het bij Olivia. “Dit is voor degenen die niet de kans hadden om erbij te zijn, nu hebben jullie de beste zitjes!”

Olivia Rodrigo: GUTS World Tour verschijnt op 29 oktober op Netflix. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de Streaming Insider.

Meer
Lees meer...