Personage Ryan uit ‘High School Musical’ komt uit de kast in spin-off op Disney+

Er is eindelijk een antwoord op een vraag waar velen al een tijdje mee zitten. Al sinds de eerste High School Musical-films vragen fans zich namelijk af of het personage Ryan (Lucas Grabeel) op jongens valt. Daar werd uiteindelijk in de originele films geen aandacht aan gegeven, maar nu is daar in High School Musical: The Musical: The Series wel plaats voor.

Dat de originele cast van High School Musical binnenkort nog eens samen te zien zal zijn op het scherm, is al even bekend. Enkele oude bekenden zullen opduiken in het laatste seizoen van de populaire Disney+-reeks High School Musical: The Musical: The Series met onder andere Joshua Bassett en Olivia Rodrigo. In de reeks zal de originele cast zogezegd terug samenkomen om een vierde en laatste film op te nemen.

In die nieuwe afleveringen zal dus ook ruimte zijn voor enkele vernieuwingen bij de originele castleden. Zo raakt nu al bekend dat Ryan Evans’ man ook te zien zal zijn in de reeks. En dat is iets waar fans online alvast gigantisch blij mee zijn. High School Musical: The Musical: The Series is vanaf 9 augustus te zien op Disney+.

Seizoen 4

In het vierde seizoen van High School Musical: The Musical: The Series zullen de huidige leerlingen uit de reeks kennismaken met de acteurs uit de originele films. Bij hun eerste schooldag op East High merken ze namelijk op dat de school opnieuw wordt gebruikt als filmlocatie voor een nieuwe High School Musical-film, The Reunion. Daarin mogen zij en hun vrienden, als onderdeel van de musicalgroep van de school, alvast schitteren op de achtergrond.

De filmopnames betekenen dus ook dat een aantal oude bekenden terug hun intrede zullen maken. In een nieuwe clip krijgen we daarvan alvast Chad (Corbin Blue), Taylor (Monique Colman), Coach Bolton (Bart Johnson), Martha (KayCee Stroh) en Ryan (Lucas Grabeel) te zien. Die laatste zien we ook meteen kussen met zijn man, gespeeld door Pentatonix-zanger Scott Hoying.

Reacties

Met dat kleine moment zorgde Disney wel meteen voor extra promo, want online regent het aan positieve reacties. Velen zijn blij dat ze eindelijk 100 procent zeker weten dat het personage Ryan op mannen valt, aangezien het personage in hun jeugd veel voor hen betekende.

Meer
Lees meer...