Cast ‘High School Musical’ houdt kleine reünie

Het is ondertussen al 14 jaar geleden dat de laatste film van High School Musical verscheen. Maar verschillende acteurs uit de film kwamen vorige week samen op een conferentie in Parijs. Daar namen ze nieuwe foto’s die ze deelden op sociale media. Tot groot plezier van de fans van de films.

Een groot deel van de cast van High School Musical was vorige week in Parijs voor Back To The Musical World van Dream It Conventions. Die stond in het teken van regisseur Kenny Ortega, die verantwoordelijk was voor de films van High School Musical, Decendants en Julie and the Phantoms. Verschillende acteurs uit de films waren aanwezig en dat zorgde voor een kleine reünie van High School Musical.

Mini-reünie

Vanessa Hudgens (Gabriella), Corbin Bleu (Chad), Lucas Grabeel (Ryan) en Bart Johnson (coach Bolton) reisden voor de conventie af naar Parijs. Fans konden hen daar zien op de conventie, maar ook wie niet in Parijs was, kan nu meegenieten van de reünie.

High School Musical-regisseur Kenny Ortega deelde een foto van de acteurs op Instagram. Daarnaast deelde ook Drew Seeley een foto. De kans is groot dat je hem niet herkent, maar z’n stem ken je waarschijnlijk wel. Seeley verzorgde namelijk de zangstem van Zac Efron in de eerste film van High School Musical. In de volgende films zong Zac Efron wel zelf.

Echte reünie?

Binnenkort komt er ook een reünie op het kleine scherm. Verschillende acteurs uit de originele filmreeks van High School Musical zullen namelijk te zien zijn in het vierde seizoen van de Disney+-reeks High School Musical: The Musical: The Series.

Voorlopig werd al bevestigd dat Monique Coleman (Taylor), Corbin Bleu (Chad) en Lucas Grabeel (Ryan) te zien zullen zijn in het vierde seizoen. Hoofdrolspelers Zac Efron (Troy), Vanessa Hudgens (Gabriella) en Ashley Tisdale (Sharpay) keren voorlopig dus niet terug, al worden er mogelijk nog extra namen toegevoegd.

Meer
Lees meer...