Zac Efron post foto bij school uit ‘High School Musical’, fans hopen op nieuw project

Het internet wordt weer helemaal gek. Acteur Zac Efron heeft namelijk net een foto gedeeld waarop hij te zien is bij de Salt Lake High School, beter bekend als East High uit High School Musical. Enkele weken geleden liet de acteur weten dat hij een sequel wel ziet zitten, dus de foto zorgt op sociale media voor de nodige ophef.

Keert acteur Zac Efron binnenkort terug in een High School Musical-project? De fans denken alvast van wel. Enkele weken nadat de acteur liet weten een terugkeer naar de franchise wel ziet zitten, post hij nu een foto bij de school waar de films werden opgenomen. Ook zijn collega-acteur Vanessa Hudgens postte eerder al een video op diezelfde plek. Fans hopen dus op een reünie en een terugkeer van Troy Bolton en Gabriella Montez.

High School Musical

High School Musical is pure nostalgie. En die nostalgie zou binnenkort wel eens kunnen terugkeren. Alvast als we de hints mogen geloven. Nadat actrice Vanessa Hudgens vorige week al een video deelde waarbij ze voor East High stond, is nu Zac Efron aan de beurt. De twee speelden samen in drie High School Musical-films en werden daardoor wereldberoemd. Het duo vormde ook even een koppel, maar ging na een tijdje al uit elkaar.

Via Instagram post Efron een foto waarbij hij met een pose uit de film The Breakfast Club lijkt weg te lopen van de school. In zijn bijschrift staat “Don’t you… forget about me” te lezen. Ook dat verwijst naar diezelfde film en de bijhorende titelsong Don’t You Forget About Me.

Hints

Fans vinden het alvast toevallig dat zowel Hudgens als Efron kort na elkaar op en aan de school aanwezig zijn. Ook acteur Corbin Blue, die Chad speelde in de films, wordt gelinkt aan een eventuele sequel. Hij speelde namelijk al een kleine rol in het derde seizoen van High School Musical: The Musical The Series.

Een terugkeer van de originele High School Musical lijkt de fans dus niet onmogelijk. Op sociale media hopen fans alvast op een nieuw project, inclusief de originele cast.

Meer
Lees meer...