Acteur Zac Efron wil een rol in het Marvel Cinematic Universe

Nu het Marvel Cinematic Universe alsmaar meer wordt uitgebreid, zijn er ook meer acteurs nodig. Marvel Studios heeft al heel wat bekende namen op zijn castlijst heeft staan. Maar toch zou ook acteur Zac Efron geen “neen” zeggen tegen een rol. De acteur is al van jongs af aan fan van de franchise. Daardoor zou hij ook niks liever willen dan er onderdeel van uitmaken. Fans zijn alvast enthousiast over het idee.

Binnenkort krijgen we misschien nóg een bekende naam te zien in een Marvelfilm of -serie. Acteur Zac Efron liet namelijk weten dat hij vereerd zou zijn als hij in een Marvelproject zou mogen meedoen. De acteur is al jarenlang fan van de comics en de films en zou dus geen “neen” zeggen tegen zo een kans. Fans beginnen alvast de speculeren over een eventuele rol in een van de toekomstige projecten.

Zac Efron

De meeste mensen kennen acteur Zac Efron nog steeds als Troy Bolton uit High School Musical. Ondertussen heeft Efron al heel wat andere films op zijn palmares staan, waaronder 17 Again, The Lucky One, The Greatest Showman, Baywatch en Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile. Daar kan binnenkort wel eens een Marvelfilm aan worden toegevoegd, toch als het aan de acteur en zijn fans zou liggen.

In een interview met Extra TV laat de Amerikaan weten dat hij zo een kans meteen zou grijpen. “Ik hou van het Marveluniversum. Als ze me een interessant personage aanbieden, en ze zouden willen dat ik kom meedoen, dan zou ik dat meteen doen.” Fans hebben voor hem alvast het perfecte personage gevonden. Via sociale media delen heel wat mensen hun mening.

Daaruit blijkt dat velen hem zien als perfecte Human Torch aka Johnny Storm in de nieuwe Fantastic Four-film. Daarnaast zien fans ook John Krasinski en Emily Blunt in die film opduiken als Reed Richards en Sue Storm. Of Efron uiteindelijk ook echt een rol zal krijgen in het MCU, valt af te wachten.

Bekijk hier een aantal tweets:

Meer
Lees meer...