Left Right
scrollTop top

Netflixreeks ‘Down To Earth with Zac Efron’ krijgt tweede seizoen


Down To Earth with Zac Efron
© YouTube Netflix

Down To Earth with Zac Efron krijgt een tweede seizoen op Netflix. Dat heeft de acteur zelf bekendgemaakt via sociale media. In Down To Earth with Zac Efron reist de acteur de wereld rond op zoek naar duurzame initiatieven. Al zal het tweede seizoen er mogelijk wat anders uitzien.

Zac Efron heeft leuk nieuws vandaag. Zijn docureeks Down To Earth with Zac Efron krijgt namelijk een vervolg. Down To Earth was de eerste reeks waarin de acteur niet te zien was in een rol, maar gewoon als zichzelf en dat viel duidelijk in de smaak bij de kijkers.

Down To Earth with Zac Efron

In Down to Earth with Zac Efron reist de acteur de wereld rond op zoek naar lokale, duurzame initiatieven. Het gaat daarbij soms om kleine ideetjes van inwoners tot grote ideeën om de wereld een beetje beter te maken. Zo kwam de acteur terecht in landen als Frankrijk, Puerto Rico, IJsland, Groot-Brittannië, Costa Rica en Peru.

Zo reisde Zac in het eerste seizoen naar IJsland om daar kennis te maken met geothermische energie. Aangezien IJsland een vulkanisch eiland is, kan er energie opgewekt worden met de grondwarmte. Maar het waren niet enkel grootschalige initiatieven die belicht werden, want in het eerste seizoen ging Zac bijvoorbeeld ook kijken naar nieuwe – en duurzamere – ingrediënten of hoe je een verticale tuin kan bouwen.

Seizoen 2

En nu komt er dus een tweede seizoen van de reeks. Als de opnames gepland zijn voor binnenkort, dan zal Zac het waarschijnlijk wat dichter bij huis moeten zoeken. Veel grenzen zijn namelijk nog steeds gesloten op dit moment, wat het moeilijk zou maken om de wereld rond te reizen.

Het wordt dus nog afwachten wat Netflix beslist te doen. Ofwel krijgen we een Amerikaanse versie van de reeks, ofwel zullen we nog eventjes geduld moeten hebben voor het tweede seizoen.

Here we go- Down to Earth season 2! Netflix Darin Olien

Geplaatst door Zac Efron op Maandag 8 maart 2021

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…