Zac Efrons Netflixreeks ‘Down to Earth’ krijgt eerste trailer

Down to Earth with Zac Efron
Netflix

Zac Efron krijgt binnenkort zijn eigen Netflixreeks. Het gaat niet om een fictieserie, maar om een documentairereeks waarin de acteur de wereld rondreist om te kijken naar de problematieken in verschillende regio’s.

Acteur Zac Efron is begaan met de wereld en dat maakt hij duidelijk in de nieuwe reeks die hij gemaakt heeft voor Netflix. In Down to Earth probeert Zac Efron de link met de natuur terug te vinden.

Down to Earth with Zac Efron

Down to Earth with Zac Efron Netflix
Netflix

In een wereld waarin we steeds duidelijker geconfronteerd worden met de opwarming van het klimaat en de vervuiling van de natuur, is belang van duurzaam leven enorm toegenomen. En dat is iets waar ook acteur Zac Efron mee bezig is.

Hij heeft voor Netflix een serie gemaakt. Down to Earth with Zac Efron voelt als een reisprogramma, maar de acteur gaat niet zomaar op vakantie. Hij bezoekt zo plaatsen over de hele wereld waar de problematieken rond milieuvervuiling en schaarste duidelijk worden. In de reeks zoekt hij samen met lokale inwoners naar oplossingen.

Van IJsland tot Puerto Rico

Voor de reeks reisde Zac Efron de wereld rond op zoek naar interessante initiatieven in verband met duurzaamheid. Hij trekt zo vaar landen als Frankrijk, Puerto Rico, IJsland, Groot-Brittanniƫ, Costa Rica en Peru. In de trailer krijgen we al een tipje van de sluier te zien van zijn wereldreis.

We zien zo dat hij in IJsland kennis maakt met geothermische energie. Aangezien IJsland een vulkanisch eiland is, kan er energie opgewekt worden met de grondwarmte. Maar het hoeven niet altijd grootschalige initiatieven te zijn, want we zien ook hoe Zac Efron kennismaakt met nieuwe – en duurzamere – ingrediĆ«nten of hoe hij een verticale tuin bouwt.

Down to Earth with Zac Efron verschijnt op vrijdag 10 juli op Netflix.

Bekijk hier de trailer voor Down to Earth with Zac Efron:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen