‘Down to Earth with Zac Efron’ staat nu op Netflix!

Goed nieuws voor fans van duurzaamheid en Zac Efron, want de nieuwe reeks Down to Earth with Zac Efron staat nu op Netflix. In de reeks reist Zac (voor de coronapandemie) de wereld rond op zoek naar duurzame initiatieven om de wereld een handje te helpen.

De acteur Zac Efron heeft sinds vandaag zijn eigen reeks op Netflix. Het gaat, in tegenstelling tot wat je zou kunnen vermoeden, niet om een fictiereeks. Wel gaat het om een docureeks waarin Zac de problematieken in de wereld aankaart en op zoek gaat naar oplossingen.

Down to Earth with Zac Efron

In Down to Earth with Zac Efron reist de acteur de wereld rond op zoek naar lokale, duurzame initiatieven. Het gaat daarbij soms om kleine ideetjes van inwoners tot grote ideeën om de wereld een beetje beter te maken. Zo kwam de acteur terecht in landen als Frankrijk, Puerto Rico, IJsland, Groot-Brittannië, Costa Rica en Peru.

In de trailer kregen we al te zien dat Zac in IJsland kennis maakt met geothermische energie. Aangezien IJsland een vulkanisch eiland is, kan er energie opgewekt worden met de grondwarmte. Maar het hoeven niet altijd grootschalige initiatieven te zijn, want we zien ook hoe Zac Efron kennismaakt met nieuwe – en duurzamere – ingrediënten of hoe hij een verticale tuin bouwt.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...