Left Right
scrollTop top

‘High School Musical’-blunder gaat viraal op TikTok


High School Musical Sharpay
© High School Musical

Er zitten foutjes in heel wat series en films. Sommigen worden meteen opgemerkt, bij anderen duurt dat wat langer. Zo heeft een aandachtige High School Musical-kijker op TikTok een fout uit de eerste film gedeeld.

Nu we allemaal thuiszitten en onze favoriete films en series kunnen herbekijken, duiken er verschillende foutjes op die we eerst niet gemerkt hadden. Zo zit er ook een serieuze blunder in High School Musical. Een blunder die 14 jaar onder de radar bleef, al kon dat natuurlijk iets te maken hebben met het feit dat we verblind waren door de schoonheid van Zac Efron.

Verstopplaats

TikTokker @reggiecreations merkte het foutje op. In de eerste film van High School Musical verstopt Gabriella (Vanessa Hudgens) zich in de toiletten voor Sharpay (Ashley Tisdale). De blondine kan haar uiteindelijk niet vinden, maar da’s verwonderlijk aangezien de verstopplaats van Gabriella nu niet bepaald de beste was.

Sharpay zoekt in de toiletcabines en kan Gabriella daar niet vinden, dus kijkt ze even naar zichzelf en loopt ze vervolgens weer weg zonder dat ze haar rivale gevonden heeft. Maar nog voor Sharpay goed en wel uit de toiletten is, komt Gabriella al van achter een muurtje piepen. Gabriella stond dus gewoon tegen dat muurtje, vol in het zicht van Sharpay.

Bekijk de TikTok hier:

@reggiecreations

Finally found out how she was hiding! ##foryou ##fyp ##highschoolmusical ##viral

♬ original sound – reggiecreations

High School Musical

Tijdens de lockdown houden ook de sterren uit High School Musical zich nuttig bezig. Zo kwam het op TikTok zelfs tot een kleine reünie met verschillende acteurs uit de filmreeks.

Vanessa Hudgens (Gabriella), Ashley Tisdale (Sharpay), Bart Johnson (Coach Bolton), Monique Coleman (Taylor) en KayCee Stroh (Martha) dansten op TikTok allemaal nog eens op het legendarische nummer We’re All In This Together uit de eerste film. En de meesten kunnen het dansje na 14 jaar nog steeds perfect!

Bekijk hier de compilatie van alle dansende sterren samen:

@lizbelt217

High School Musical? ##wereallinthistogether ##highschoolmusical @ashleytisdale @vanessahudgens @kaycstroh @bart_johnson @moniquecolemanofficial ##fyp

♬ original sound – ashbash2425

Gossip Girl

Enkele weken geleden ging er nog een blunder uit Gossip Girl viraal op TikTok. Toen ging het om fashionista Serena Van der Woodsen die betrapt werd met een joggingbroek onder haar chique kleedje.

Maar we kunnen haar dat moeilijk kwalijk nemen. Want als er iets is dat we geleerd hebben tijdens deze lockdown, dan is het wel dat je onder alles een joggingbroek kan dragen. Want op videocall zie je toch maar enkel je bovenkant.

Bekijk hier de Gossip Girl-blunder op TikTok:

@skyehanamaikai

season 6 episode 4 ?

♬ original sound – skyehanamaikai

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…