‘High School Musical’-sterren Corbin Bleu en Monique Coleman herenigd in nieuwe kerstfilm

High School Musical-fans opgelet! Want acteurs Corbin Bleu en Monique Coleman, die bekend zijn door hun rollen als Chad en Taylor uit de wereldbekende High School Musical-films, zullen binnenkort weer samen op het scherm te zien zijn. De sterren herenigen na maar liefst 13 jaar in een zeer toepasselijk getitelde kerstfilm A Christmas Dance Reunion, van het tv-netwerk Lifetime.

In mei werd er aangekondigd dat Monique Coleman (Taylor McKessie) en Corbin Bleu (Chad Danforth) uit de originele High School Musical-films zouden terugkeren voor een mini-reünie in de kerstfilm A Christmas Dance Reunion. Dat schrijft Teen Vogue. Heel toevallig, of misschien juist niet, nét zoals de hoofdpersonages in de film.

HSM-reünie

Na die aankondiging keerde Coleman zich meteen tot Twitter om het nieuws te vieren met een ‘hoe het begon vs. hoe het gaat’-meme. Dat deed ze met een afbeelding van de twee coacteurs uit hun High School Musical-dagen en de teaserfoto voor A Christmas Dance Reunion. Corbin Bleu retweette haar post met een knipoog-emoji.

“Dit was het moeilijkste geheim dat ik ooit moest bewaren!!!”, schreef Coleman nog op Instagram. “De hoofdrol spelen in een kerstfilm is altijd een droom van mij geweest, maar nooit in een miljoen jaar had ik gedacht dat ik het scherm weer zou mogen delen met een van mijn meest favoriete mensen!!!”. Corbin schreef op zijn profiel: “Een geweldige reünie met iemand waar ik van hou”. Die blije reacties beloven alvast vonken op het scherm en daarbij kan je volgens ons niets verkeerds doen met een paar zoals Monique Coleman en Corbin Bleu.

(tekst loopt door onder de post)

A Christmas Dance Reunion

De film A Christmas Dance Reunion volgt het verhaal van Lucy Mortimer (Coleman), een succesvolle advocate die samen met haar moeder Virginia (Kim Roberts, The Handmaid’s Tale) terugkeert naar Winterleigh Resort. Daar krijgt ze te horen dat het hotel voorgoed gaat sluiten. Dat is de plek waar Lucy als kind de feestdagen doorbracht. Maar natuurlijk zou het geen echte kerstfilm zijn zonder een beetje romantiek.

Zodra Lucy in het hotel aankomt, vindt er zich op toevallige wijze een reünie plaats met Barrett Brewster (Bleu), de neef van de eigenaar én haar danspartner van de middelbare school. En het lijkt erop dat hij misschien zelfs een beetje meer is dan dat, maar we zullen nog even moeten afwachten om onze vermoedens te bevestigen. Met een visie in het achterhoofd en nostalgie als brandstof, slaat het duo de handen ineen om het hotel van faillissement te redden met – zoals de titel ook verklapt – een speciaal dansevenement. Kortom, de perfecte film om mee in de zetel te kruipen.

De film met de twee High School Musical-sterren verschijnt op vrijdag 3 december en zal hoogstwaarschijnlijk op Disney+ te zien zijn.

Bekijk hieronder de trailer van A Christmas Dance Reunion:

Heb je nog geen abonnement op Disney+? Geen zorgen! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...